Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi lányok ti megvédenétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi lányok ti megvédenétek a barátnőtöket ha az egy másik lánnyal balhézna, vagy hagynátok hogy egymás közt rendezzék le a dolgot?

Figyelt kérdés

Ilyen helyzetbe mit csinálnátok?

Légyszi kort is írjatok.

Ha voltatok már ilyen szituba légyszi írjátok le mi történt akár privibe is.

2017. ápr. 29. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha már testiségbe fajulna, akkor lehet közbe avatkoznék valahogyan. Bár kettőnk közül én vagyok a gyengébb, de akkor is..

18/bi

2017. ápr. 29. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ min vesztek össze.

Ha egy picit összekapnának valami apróságon,(pl.kinek jobb a haja,ki tud jobban valamit,ezt-azt pletykálták)akkor nem szólnék bele,egy kissebb vita miatt nem bunkóznék.Ha ha valaki pl.zaklatná vagy tényleg bántaná akkor természetesen kiállnék mellette.

Alapból amellett vagyok,hogy kultúráltan kezeljük,beszéljük meg a konfliktusokat ahelyett,hogy balhéznánk,de volt olyan helyzet,hogy az akkori barátnőmnek alig 2 hónapja volt vakbélműtéte, egy kötekedős csaj meg lökdösés közben beletenyerelt a hasába,pont a friss műtét helyére.Addig nem szóltam bele a vitába,de ekkor lekentem neki egy pofont.

Kivételes helyzetek mindig adódhatnak,ha valóban szükséges,akkor meg kell védeni egymást,de amíg lehet addig kerülöm,vagy intelligensen próbálom megoldani a problémákat.

LL

2017. ápr. 29. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm nem tudná megvédeni magát, de alapvetően nem szoktam beleszólni a veszekedéseibe, szerintem vagyunk annyira értelmes körökben, hogy ő is és az érintett is rendesen meg tudja kommunikálni a dolgokat.

Egyszer fordult elő csak olyan, hogy másik leszbi barátnőimmel és a párommal elmentünk többen iszogatni. És én egy elég apróságon kicsit összekaptam a párommal, de mire lenyugodtunk volna, az egyik lány kiakadt a páromra, hogy mekkora szemét velem, hogy folyton belém köt és majdnem neki esett. Igaz ekkor még kicsit haragudtam a páromra, de teljesen alaptalanul esett neki az ismerősünk ráadásul tényleg úgy tűnt, hogy lehet, hogy tettlegességig fajul. Na itt beavatkoztam, közéjük álltam, majd elrángattam a barátnőmet és kimentünk sétálni. Haza még nem akartunk menni, mikor visszamentünk akkor meg már mindenki meg volt nyugodva szerencsére.

Egyszeri eset volt, de elég fura. Nem tudom, hogy ez féltékenységből történt-e vagy csak tényleg ennyire nem bírták a barátnőmet. Ez azóta sem derült ki.

2017. ápr. 29. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Soha életemben nem kerültem még olyan szituba, hogy csak erőszakkal lehetett volna megoldani, még veszekedni sem tudok igazán. Fogalmam sincs, hogy ekkora tapasztalattal és 50 kilóval hogyan tudnám megmenteni a hercegnőmet, szóval örülnék, ha nem hozna ilyen helyzetbe. :D

24L

2017. ápr. 29. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!