Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ostobaság lenne kipróbálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ostobaság lenne kipróbálni?

Figyelt kérdés

Jó pár éve tudom magamról, hogy vonzódok a nőkhöz is, de sosem volt kapcsolatom. Érdekelne a véleményetek, hogy ha valaki csak szexuálisan érez vonzalmat, "megéri" kipróbálni csak azért, mert kíváncsi?

Tudom, hogy ez inkább bi kategória, de elsősorban lányok véleménye érdekel.

32N

2018. jan. 18. 22:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok pozitív hozzászólást!

De igazából pont emiatt tartok is egy kicsit a dologtól, amit Ti is írtok. Nem tudom, és nem is akarom az életemet egy nővel elképzelni, nekem a párkapcsolatot a férfi-nő jelenti. Talán csak a neveltetésemből adódóan nem tudok ettől elvonatkoztatni, mindenesetre úgy érzem, hogy ez a dolog rendjén van így az életemben.

Akik írták, hogy éltek a lehetőséggel és kipróbálták...ezt hogy? :D De komolyan, soha életemben nem találkoztam még se biszexuális, se leszbikus nővel. Vagy legalábbis nem tudtam róla, hogy az.

De számomra az, hogy egy nő ráhajt egy másik nőre... ilyen csak a filmekben van, vagy nagyon komoly alkoholmennyiség után tudom elképzelni.

2018. jan. 19. 20:01
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Én is úgy voltam vele, hogy mióta kipróbáltam azóta sokkal inkább a nők érdekelnek. De én mindig is tudtam hogy nőkbe is bele tudnák szeretni, velük is képes lennék kapcsolatra. De mivel te csak szexuálisan vonzódsz a saját nemedhez, ezért nem fenyeget az a "veszély" hogy átállsz a nőkre, nyugi.
2018. jan. 19. 21:23
 13/18 anonim ***** válasza:
En is kiprobalnam novel.. :) De nekem a nőies nők jonnek be. Nem a fiús kinezetuek. Aki akar keressen fel. Talan tudunk egy jot beszelgetni :)
2018. jan. 20. 08:15
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem kipróbálni, az az ostobaság! ha erre vágysz rajta!
2018. jan. 20. 10:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Akik válaszoltak, hogy kipróbálnák ők is, írjátok le az életkorotokat, hátha segít a kérdezőnek, hogy nyisson felétek.

Már csak azért is, mert ahogy észrevettem itt 17-22 az átlagéletkor, és a 30-as nők általában nem ebben a korosztályban keresnek partnert.

2018. jan. 20. 14:17
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
15. Ez az oldal nem arra van, hogy a kérdező nyisson itt valaki felé.
2018. márc. 20. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó

Nem arra van, de ha esetleg valakinek a válasza alapján úgy érzi, legalább beszélne vele, miért ne tenné? Aztán lehet hogy szimpatikusak egymásnak. És esetleg egy hosszabb utat is meg ér nekik, hogy kipróbálják (pl az 5sel) hogy milyen is ez a valóságban! Aztán el tudják dönteni hogy jó volt, vagy se, folytatják, vagy egy szex volt csak?...

2018. márc. 21. 08:09
 18/18 Chac Xib Chaac ***** válasza:

Szerintem szedd össze a bátorságod, tolj le egy jagert, és menj el egy meleg helyre szórakozni.

Aki ott van, az tuti benne van a buliban. Ha nem tetszik a helyzet fogod magad és hazamész... Ha meg megismersz egy hozzád hasonló nőt, akkor szabad a pálya... ;)

F40

2018. szept. 7. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!