Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ostobaság lenne kipróbálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ostobaság lenne kipróbálni?

Figyelt kérdés

Jó pár éve tudom magamról, hogy vonzódok a nőkhöz is, de sosem volt kapcsolatom. Érdekelne a véleményetek, hogy ha valaki csak szexuálisan érez vonzalmat, "megéri" kipróbálni csak azért, mert kíváncsi?

Tudom, hogy ez inkább bi kategória, de elsősorban lányok véleménye érdekel.

32N

2018. jan. 18. 22:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Megéri nagyon is :)
2018. jan. 18. 22:39
 2/18 RRR ***** válasza:
91%

én ugyan pasi vagyok

de próbáld ki,mert életed végéig bánnád ,ha nem.........

megtudnád ,amit szeretnél és még élveznéd is!

..

2018. jan. 18. 22:40
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Hogy megéri-e?? Az első után nekem már nem kellettek hapsik többé, annyira jó volt! :D

28

2018. jan. 18. 22:49
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
A vágyakat nem szabad elfojtani :-) Csak erősödni fognak. Veszíteni való nincs: kipróbálod és eldöntöd, hogy kell -e neked ;)
2018. jan. 18. 22:50
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos az én válaszommal nem leszel előrébb, de valami hasonló van bennem is, csak kicsit gyáva vagyok, pedig nagyon vágyom rá, de lehet csak a kivácsiság.... 33N
2018. jan. 18. 23:36
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó válaszoló és kérdező, miért nem írtok egymásnak? Korban pont összeilletek, mindketten kipróbálnátok, ki tudja, lehet nem is vagytok annyira messze egymástól. :)
2018. jan. 19. 08:26
 7/18 anonim ***** válasza:
56%

Megéri.

Nekem ìgy lett teljesebb az életem.

Ott motoszkált bennem is,és egyszer amikor adódott az alaklom akkor éltem vele. Mert azt gondoltam,hogy:érdekel ugysem fogja senki sem tudni miért ne? Ha rossz akkor ígyjártam volt más rossz is az életemben túlélem. Ha jó,az sosem baj...bár lenne minden jó.

2018. jan. 19. 11:54
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

tapasztalatból tudom, hogy próbálj ki mindent amit ki szeretnél, bármi legyen is az. ahogy idősebb leszel, annál limitáltabbak lesznek a lehetőségek, szóval addig csináld amíg teheted.

őszintén, mit veszíthetsz? max rájössz, hogy nem tetszett és tovább lépsz, de nem lesz a kínzó érzés, hogy "vajon mi lett volna..."

2018. jan. 19. 13:14
 9/18 anonim ***** válasza:
70%

Én is félve próbáltam ki, de fényévekkel jobb mint pasival, bánom hogy eddig is pazaroltam rájuk az időmet.A nők ezerszer vonzóbbak,ezerszer jobbak az ágyban és személyiségre is ezerszer szerethetőbbek.

25/N

2018. jan. 19. 14:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom 42 volt, mikor először találkoztunk, de csak évekkel később lett köztünk valami, kűzdöttem is érte. Én voltam az első nő az életében és úgy néz ki az is maradok. Azt javasolja neked, hogy ne várj ezzel ;)
2018. jan. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!