Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők! Lehet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők! Lehet, hogy fura kérdés de érdekelne! Ti mit éreztek ilyenkor?

Figyelt kérdés

A minap egy èrdekes kèrdès pattant ki a fejemből! Pontosabban szex utàn!

Szòval az èrdekelne, hogy ti mit èreztek nyalàs közben? Pontosabban abban a pillanatban mikor meglátjátok a barátnőtők nemi szervèt!

Hogy azèrt fogjátok most kinyalni/kielégìteni, mert ti vágytok erre?

Vagy csakis azèrt, mert ő erre vágyik? (Vágyik?! De bendzsa szó...bocsi)

Remèlem èrtitek, hogy pont mire gondolok!

Èn szemèly szerint nagyon szeretek farkasszemet nèzni a párom nemi szervével, szeretem kènyeztetni, de ha nem látnám az èlvezetet amit, ez által okozok neki, nem hiszem, hogy csak ùgy fognám magam ès kinyalnám...szòval ezen vesztünk össze a párommal, remèlem senkit nem bántottam meg a kérdésemmel!

2018. jan. 11. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Leszbikus kategóriában milyen sokak szerint szép látvány a farok...
2018. jan. 12. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
38%
A "nem izgat fel" és az "undorító" között mintha lenne egy lehelletnyi különbség. Nem mellesleg mintha nem is pont leszbikus nőket szólítottál volna meg - innentől kezdve pedig marhára mindegy, hogy abba a kategóriába írtad.
2018. jan. 12. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:
73%

Azért megyek oda le,mert arra vágyom,hogy csúcsra juttassam,hogy tőlem élvezzen el,attól amit én csinálok neki.Izgató a látványa/illata/íze.Őszintén szeretem csinálni :)

Off: Nekem például semmi bajom a farok kinézetével sem pedig leszbikus vagyok.annak is megvan a maga szépsége és azért mert számodra Tooru undorító még nem kéne bántanod vele másokat.TEHETNEK ők arról hogy nekik ilyen van? jogosan pontoztak le már ne is haragudj.Neked sem esne jól ha leundorítóznának pedig a kommentjeidet olvasva a stílusodra is hasonló szavak jutnak eszembe

2018. jan. 12. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!