Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb csaj a három közül? És miért?
Figyelt kérdés
Orange is the new black, L word és Faking it. Ezek a kedvenc leszbikus sorozataim, ezekből kiválogattam három lányt, szerintetek ki a szebb, ha járnátok vele akkor miért? :)
2018. jan. 10. 00:32
41/49 A kérdező kommentje:
Nekem nem jön be Ruby Rose, és Karma sem a Faking it-ből
2018. jan. 12. 15:58
42/49 anonim válasza:
Hármuk közül Reagen. De nekem ha Faking it-ből kellene választani akkor Karma, olyan gyönyörű, nagyon bejön!
43/49 anonim válasza:
"Carmen Carmen Carmen de ha már L word akkor Bette Porter és persze ki más ha nem Helena Peabody"
Egyetértek, egy kis változtatással:
1. Bette
2. Helena
3. CARMEN
44/49 anonim válasza:
45/49 A kérdező kommentje:
Az első egész szép, bár nekem nem tetszenek a szőke lányok. A második kicsit se tetszik, olyan Kristen Stewart feje van, és szerintem ő ronda
2018. jan. 14. 21:08
46/49 anonim válasza:
Legalább nem veszünk össze rajtuk! :D
47/49 anonim válasza:
Ezt én is akartam írni :D Örülj neki kérdező hogy nem jönnek be mindenkinek a felsorolt lányok, kevesebb ellenfél. :D
48/49 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy miért nem szimpatikus valaki hajszín alapján...én a barátnőmet szőkén ismertem meg és most fekete a haja. Nyilván nem vagyunk egyformák ez tény, csak arra lennék kíváncsi ha Neked valaki nagyon bejön mondjuk barna hajszínnel aztán átfesti szőkére akkor az adott személy iránti vonzalmad csökken?
49/49 A kérdező kommentje:
Szerintem igen. Persze attól még szeretném de nekem a fekete/barna haj jön be, sokkal nőcisebb, a szőke olyan kislányos vagy épp k@rvás. Még mindig csak a hajszínről beszélek, nem a konkrét emberről. Ez ugyanaz minthogy rövid hajúval sem jönnék össze, nekem a hosszú haj tetszik, az a nőies.
2018. jan. 15. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!