Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb csaj a három közül? És miért?
Orange is the new black, L word és Faking it. Ezek a kedvenc leszbikus sorozataim, ezekből kiválogattam három lányt, szerintetek ki a szebb, ha járnátok vele akkor miért? :)
Hihetetlenek vagytok xDD
Aki azt írta egyik sem tetszik, nektek milyen nők tetszenek? Csak hogy tudjam, nekem van rossz ízlésem vagy nektek tetszenek fiúslányok :D
Én írtam először hogy egyik se jön be.
Nincs rossz ízlésed ez hülyeség, de nem mindenkinek ugyanaz jön be. Nem azt mondtuk, én legalábbis hogy rondák csak nekem nem jön be egyik sem. Egyikünknek se rossz vagy jó az ízlése, csak más.
Amúgy nem azért , mert a fiúsak jönnek be, csak és kizárólag a nőies nők tetszenek.
Egyik sem tetszik.
Viszont a faking it-ből a 2 főszereplő csaj valami eszméletlen szexi :)
Szexuális kisugárzásra egyértelműen Alex nyerne a három lány közül, de az Orange is the new black sorozatból akkor már Ruby Rose aki nekem igazán vonzó. Sőt, tudom, hogy a sorozatban fiús a karaktere, viszont amúgy egyszerre nőies formában is lehengerlő.
ha valaki nem tudná kiről is van szó, ebben a videóban mindkét oldala bemutatásra került:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!