Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb csaj a három közül? És miért?
Orange is the new black, L word és Faking it. Ezek a kedvenc leszbikus sorozataim, ezekből kiválogattam három lányt, szerintetek ki a szebb, ha járnátok vele akkor miért? :)
Az nem volt opció. Csak ez a három :)
Fogadjunk azért nem mert a fiúsakra buksz.
Hihetetlen hogy kiteszek egy normális kérdést és még nappal is csak a GyK idióta része tud válaszolni...lassan ott tartunk hogy mindenkit jelentenem kell....Talán 2-3 normális válasz volt itt...
Aki azt írja hogy egyik se, az NE írjon ide. Nem kötelező. Ez a 3 lány volt opció, pont lesz@rom nektek mi jön be. Nekem se jön be mondjuk Kristen Stewart és Jennifer Lawrence, mégis egy korábbi kérdésnél el tudtam dönteni melyik a jobb csaj. Ha mindkettő undorító lenne számomra, nem válaszolnék a kérdésre. Nektek se muszáj. -.-"
Uristen számomra teljesen egyértelmű hogy Reagan:)
Annyira gyonyoru es imadom a stílusát. Számomra ő a tökéletes nő
És mi tetszik neked Reagan-ben? :D
Nekem az hogy csinos, cuki, a sorozatban laza és őszinte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!