Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet leszbikus ha fiúkkal beszélget?
Figyelt kérdés
Lány barátai is vannak,de többet látom fiúk társaságában.
Apró jelek ami arra utalhat,hogy leszbikus?
2018. jan. 8. 15:30
1/7 anonim válasza:
Az,hogy ki kivel beszélget az nem jelent semmit se.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy leszbikus.Kérdezd meg, az ilyen felhajtott gallért meg egyéb hülyeségeket,felejtsd elm
3/7 anonim válasza:
Én nem érzem magam jól női társaságban, pedig 35 éves nő vagyok.
Főleg csak pasi haverjaim/barátaim vannak. És nem vagyok leszbikus.
4/7 anonim válasza:
Általában pont hogy a leszbikusok nem keresik a pasik társaságát,mivel azok csak a szexről akarnának vele beszélgetni.Volt hogy abból gondoltam rá hogy leszbikus az illető mert feltűnően kerülte a munkahelyen a pasik társaságát és kiderült hogy igazam volt.
5/7 anonim válasza:
Tehát aki egy ismeretlen gyerekkel szóba áll, az a te logikád szerint pedofil?
6/7 anonim válasza:
Ebből semmiképp nem fogod tudni megítélni. Én leszbikus vagyok, de legtöbb barátom fiú, sokkal jobb velük a kapcsolatom. Ennek ellenére felettem írták többen is, hogy van olyan, aki meg ennek az ellentéte.
Ismerd meg, beszélgess vele, egy idő után látni jeleit. Azonban akár ki is alakíthatsz vele olyan viszonyt, ahol te tudsz neki coming out-olni, ekkor a reakciója jó mérvadó tud lenni.
20ll
7/7 anonim válasza:
En leszbikus vagyok es a fiuk tarsasagat jobban birom, veluk konnyebb baratkozni meg beszelni. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!