Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátaimnak?
Minek elmondani?
Hacsak nem próbaként, hogy ismerősökön lásd, majd a rokonok hogy reagálhatnak....
-Gyíkok, leszbi vagyok. Ha nem tetszik, ott az ajtó.
Legalább megtudod, hogy kik az igazi barátaid, akik olyannak szeretnek, amilyen vagy.
Ettől mindenki tart, de a legtöbben jól fogadják. Én is féltem először (én meleg vagyok), meg aztán másodszor, amikor anyámnak mondtam el, aztán harmadjára, mikor 2 barátnőmnek... Nehéz ilyet elmondani, főleg olyanoknak, akiket rég óta ismer az ember. Javaslom, hogy ne egy csoportnak mondd el, hanem max.(veled együtt) 3 fős csapatban, így nyílik lehetőség a számukra kérdezni tőled (számíts a "Mióta?", a "És tényleg?", meg az "Egyáltalán nem?" típusú kérdésekre) és ha nem egyedül van valaki, akkor azért könnyebben emészt meg ilyet, mert látja, hogy a másik, hogy áll a dologhoz. Ráadásul nem fogják utalásnak venni sem a dolgot.
Sok sikert! Szorítok neked!
En is ebben a helyzetben vagyok:)
viszont probalok erre utalo jeleket adni neha amikor kapcsolatokrol van szo bar nem nagyon veszik anlapot:D
igy en akkor fogom konkretan elmondani ha lesz baratnom es egybol ugy allok elejuk hogy ott van mellettem a lany:) addig ugy vagyok vele hogy szerintem nem erdemes elmondani
lehet ez hulyeseg valamiert de en igy latom:D
15/LL
Te ismered a barátaid,érezned kell,hogy kinél hogy állj elő a témával,és azt is, hogy kinek érdemes egyáltalán elmondani.
Nálam nem volt semmi gond.Akinek úgy éreztem,hogy megtudja emészteni a dolgot elmondtam,onnantól ment minden tovább,egy se volt aki megutált volna emiatt
Amúgy meg hidd el nálad is lesz olyan akit meg se fogsz lepni ezzel a kijelentéseddel.Lehet van aki már amúgy is sejti rólad.
Nem lesz semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!