Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mondjam el a barátaimnak?

Hogyan mondjam el a barátaimnak?

Figyelt kérdés
Hogyan mondjam el a barátaimnak hogy nagyon fontosak számomra ?Már irtam olyat hogy .,,Törödj velem,, erre ö csak ennyit irt ,,lol,,.Én inkább barátcentrikus vagyok több fiú mint lány barátom van(lány vagyok) és gyakran csak én irok érdeklödök köszönök meg kérdem hogy van.Már meg se hivnak játszani.(kocka társaság)Magányos vagyok mert alig irnak vagy keresnek.Nem vagyok jól.

2017. aug. 19. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyanokat, akikkek kölcsönösen fontosak vagytok egymásnak!
2017. aug. 19. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt ilyen,de az ilyeneket hagyni kell és keresni olyat, akinek te is fontos vagy:)
2017. aug. 19. 13:51
 3/4 TR75 ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz: ha nem foglalkoznak veled, akkor nem igazi barátok. Nyilván ez így túl egyszerű, de valóban az a megoldás, ha keresel másik társaságot.
2017. aug. 19. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
35%

lol

kocka a társaság? akkor min lepődsz meg? ha ilyet írna egy lány barátom, hogy "törődj velem" akkor nekem is lol, vagy valami wtf? típusú válaszom lenne. ha annyira kockák akkor azon a játékon belül legyél el velük.

Magamból kiindulva játék közben még arról is megfeledkezek, hogy éhes vagyok...

2017. aug. 19. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!