Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus Lányok! Van olyan köztetek, aki "álkapcsolatban" él egy fiúval? Hogy lehet ezt kivitelezni?
Keresel egy meleg fiút,aki ugyanolyan helyzetben van,titkoni akarja a családja előtt, megbeszélitek,hogy a külvilágnak beadjátok hogy együtt vagytok.Ő elmegy nálatok és bemutatod mint a barátodat, ő meg téged mint a barátnődet, családi eseményekre,szülinapok,karácsony,szalagavató,céges buli együtt mentek,az ajtóban mielőtt belépnétek megfogjátok egymás kezét,mosolygotok,adjátok a boldog párt, de te éled az életed, nőkkel ismerkedsz,barátnőd van, neki pasija van,tudjátok egymásról,ha nagyobb programotok van a szerelmetekkel egyeztettek, hogy a család előtt fedezzétek egymást a család miatt. A meleg barátommal kamaszkorunkban eljátszottuk ezt,később mindketten felvállatuk magunkat,máig a legjobb barátok vagyunk.
Ha heteró pasi vagy ne reménykedj,hogy egy leszbikus téged választ és le is fekszik veled, meg nézheted a barátnőjével stb, egy leszbikus lánynak eszébe sem jut ilyen.
Én is azon a véleményen vagyok,hogy meleg fiúval elgondolkodnék rajta, heteróval nincs az a pénz!
20/L/L
Én vagyok a kérdező.
30 éves meleg srác vagyok.
Tudom, hogy ez már a XXI. század, de nem fogom tudni felvállalni a családom előtt...
Gondolom, hogy nem én vagyok csak ezzel egyedül így, ezért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!