Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenállhatatlan vágyammal mit kezdjek?
Szerelmes vagyok a volt tanárnőmbe már kb. 3 éve. Ez az érzés sohasem múlt el, ha nem láttam fél évig akkor se. Ahogy meglátom kiakar ugrani a szivem, ahogy hozzá ér, elolvadok, ahogy rám néz, összeszűkül a gyomrom és egy értelmes szó sem jön ki a számon...
Borzasztó érzés, egyáltalán nem akarok szerelmes lenni belé, két okból is lehetetlen: 1. Ő nem így érez irántam. 2. Van párom aki ráadásul pasi.
Tudom, ez inkább a biszex kategóriába kéne, de ott úgy is csak kanos kisfiúk írnának hogy hát hogy jövök én ahhoz hogy mást kívánjak mint a párom...Szóval engem csak a leszbikus, biszex lányok véleménye érdekelne, azért van leszbikus kategóriában.
A párommal 1,5 éve vagyunk együtt, megismerkedésünkkor tudta hogy a tanárnőmbe vagyok szerelmes, azt viszont nem tudja hogy azért jöttem össze vele hogy kiszeressek a tanárnőből (persze azóta már nem ezért vagyok vele hisz szeretem és kötődök hozzá, de mégse úgy mint a tanárnőhöz....). Pasi iránt egyébként sohasem éreztem úgy mint nők iránt. Exbarátnőimet is mind jobban szerettem mint az expasijaimat. De ez a tanárnő...egy istennő. Intelligens, a leggyönyörűbb nő a világon, határozott, magabiztos, kedves és szigorú egyszerre, van stílusa, mindig van egy őszinte, kíméletlen véleménye, és teljesen úgy érzem hogyha viszonozná az érzéseimet, akárkivel is vagyok, nem számítana, őt választanám. Ő illik hozzám tökéletesen. És akárhogy küzdök ellene, nem tudom nem szeretni. Pedig erről már beszélgettem vele (tud az érzéseimről) és egy ideig nagyon bunkó volt velem, gondolom azért hogy kiszeressek belőle de hiába, átlátszó volt, és ha bunkó is volt velem, ugyanúgy kiugrott a szivem a helyéről mikor megláttam. Úgyhogy abbahagyta és most újra nagyon jó a kapcsolatunk, már nem vagyok a diákja, általában a fodrásznál futunk össze, és akkor órákat dumálunk (ugyanahhoz a fodrászhoz járunk és mindketten annyira szeretjük a hajunkat hogy kb. 2 hetente járunk oda, én volt hogy csak azért mentem oda hogy őt lássam, de ő tényleg ilyen sűrűn jár fodrászhoz) és annyira közvetlen velem, bármiről eldumálgatunk és néha úgy érzem van szikra köztünk, mert ha meglát, neki is felcsillan a szeme, folyton hozzám ér, simogat, mindenben kikéri a véleményemet....tudom csak beképzelem de olyan jó lenne ha tényleg akarna valamit....
Hogyan lehet egy ilyen nőből kiszeretni? :(
Köszi ha végigolvastad, igazából csak kiakartam írni magamból..
Jaajj, attól még, hogy a kérdező egy nőbe szerelmes és egy pasival jár, akit szintén szeret, még nem egy elkárhozott lélek. Emberek, mielőtt ítélkeztek, nézzetek már magatokba, meg úgy általában a társadalomra. Mintha mindenhol az a hatalmas erkölcsösség uralkodna, és lenne jogunk megszólni a másikat. Írja szépen, hogy a nő nem viszonozza az érzéseit, viszont nem tud kiszeretni belőle. Akkor mit tegyen, várjon élete végéig egyedül, mert az igaz szerelme nem viszonozza az érzéseit. Hát szerintem kérdező, jól tetted, hogy megpróbáltad a pasival, meg azt is jól tetted, hogy tisztáztad vele a helyzetet és tudja, hogy mit érzel a tanárnő iránt.
Amúgy én is pont ilyen helyzetben vagyok, és tudom, hogy ezt az érzést nem lehet elmulasztani. Halványodni fog, már halványabb, mert másfél éve nem láttam azt a nőt, de mindig meg fog maradni bennem.Ekkora szerelmet nem lehet csak úgy elfelejteni. Azóta voltam pasival is meg lánnyal is (csak kavarás). Én is inkább a lányok felé húzok, úgyhogy amikor pasival voltam, nem változtak az érzelmeim a tanárnő iránt, de amikor hetekig beszélgettem egy lánnyal és végül néhány csók is elcsattant, rájöttem, hogy fel kell hagynom az elérhetetlen vágyakkal és élnem kell a saját életemet. A saját korosztályommal, reálisabb esélyekkel. Úgyhogy a válaszom az, hogy ha tényleg szereted, elfelejteni nem fogod, de lépj tovább, keresgélj a lányok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!