Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenállhatatlan vágyammal mit kezdjek?
Szerelmes vagyok a volt tanárnőmbe már kb. 3 éve. Ez az érzés sohasem múlt el, ha nem láttam fél évig akkor se. Ahogy meglátom kiakar ugrani a szivem, ahogy hozzá ér, elolvadok, ahogy rám néz, összeszűkül a gyomrom és egy értelmes szó sem jön ki a számon...
Borzasztó érzés, egyáltalán nem akarok szerelmes lenni belé, két okból is lehetetlen: 1. Ő nem így érez irántam. 2. Van párom aki ráadásul pasi.
Tudom, ez inkább a biszex kategóriába kéne, de ott úgy is csak kanos kisfiúk írnának hogy hát hogy jövök én ahhoz hogy mást kívánjak mint a párom...Szóval engem csak a leszbikus, biszex lányok véleménye érdekelne, azért van leszbikus kategóriában.
A párommal 1,5 éve vagyunk együtt, megismerkedésünkkor tudta hogy a tanárnőmbe vagyok szerelmes, azt viszont nem tudja hogy azért jöttem össze vele hogy kiszeressek a tanárnőből (persze azóta már nem ezért vagyok vele hisz szeretem és kötődök hozzá, de mégse úgy mint a tanárnőhöz....). Pasi iránt egyébként sohasem éreztem úgy mint nők iránt. Exbarátnőimet is mind jobban szerettem mint az expasijaimat. De ez a tanárnő...egy istennő. Intelligens, a leggyönyörűbb nő a világon, határozott, magabiztos, kedves és szigorú egyszerre, van stílusa, mindig van egy őszinte, kíméletlen véleménye, és teljesen úgy érzem hogyha viszonozná az érzéseimet, akárkivel is vagyok, nem számítana, őt választanám. Ő illik hozzám tökéletesen. És akárhogy küzdök ellene, nem tudom nem szeretni. Pedig erről már beszélgettem vele (tud az érzéseimről) és egy ideig nagyon bunkó volt velem, gondolom azért hogy kiszeressek belőle de hiába, átlátszó volt, és ha bunkó is volt velem, ugyanúgy kiugrott a szivem a helyéről mikor megláttam. Úgyhogy abbahagyta és most újra nagyon jó a kapcsolatunk, már nem vagyok a diákja, általában a fodrásznál futunk össze, és akkor órákat dumálunk (ugyanahhoz a fodrászhoz járunk és mindketten annyira szeretjük a hajunkat hogy kb. 2 hetente járunk oda, én volt hogy csak azért mentem oda hogy őt lássam, de ő tényleg ilyen sűrűn jár fodrászhoz) és annyira közvetlen velem, bármiről eldumálgatunk és néha úgy érzem van szikra köztünk, mert ha meglát, neki is felcsillan a szeme, folyton hozzám ér, simogat, mindenben kikéri a véleményemet....tudom csak beképzelem de olyan jó lenne ha tényleg akarna valamit....
Hogyan lehet egy ilyen nőből kiszeretni? :(
Köszi ha végigolvastad, igazából csak kiakartam írni magamból..
Hát engem ez felbosszant.
Barátodnak hogyan esik ez, hogy ő mindent megtesz érted, de mégis ennyivel jobban szeretsz valakit, aki semmit nem tesz feléd?
Ne érts félre, én tudom, hogy a szerelmet nem lehet irányítani... de legalább ne legyél már ilyen kuka, hogy azt mondod a barátodat szereted. Inkább csak rohadt kényelmes neked vele. Rögtön dobnád, ha a nőnél lenne esélyed, ez meg igenis szemétség.
Le lehet pontozni, de ez az igazság.
Kedves Kérdező!
Én nem csatlakozok az előttem szólokhoz. Ha a Tanárnő tényleg valamilyen szinten tudja hogy mit érzel iránta, és aztán bunkó volt, most pedig újra kedves, nem feltétlenül biztos, hogy semmi esélyed nincs nála. Szerintem is hívd el valahova, viszonozd az érintéseit, de finoman. Ha pedig a találkozó már megvalósult, rá lehet térni egy újabb találkozó gondolatára, és ha belemegy akkor azt hiszem ő is játszadozik a gondolattal. Ha pedig èlből elutasítja, hát istenem, legalább megpróbáltad és nem töprengesz azon hogy mi lenne ha...
Kedves kérdező!
Először is a 13 válaszolónak teljesen igaza van.
Én 22 éves voltam mikor beleszerettem a tanáromba a mai napig gyenge pillanataimba én is gondolok rá.
Én is így voltam azzal,ha ő igent mondott volna akkor ên is elhagyom a párom,de mivel bunkó volt velem és el is ment a városból azért mert állítólag honvágya volt,de én tudom,hogy azért mert szeretett ő is engem és így akarta lezárni ezt az egészet.
Akinek meséltem a dologról nem tudta elképzelni hogy lehet két embert szeretni,de mára tudom hogy részben poliamor vagyok.
Remélem segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!