Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ellenállhatatlan vágyammal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellenállhatatlan vágyammal mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok a volt tanárnőmbe már kb. 3 éve. Ez az érzés sohasem múlt el, ha nem láttam fél évig akkor se. Ahogy meglátom kiakar ugrani a szivem, ahogy hozzá ér, elolvadok, ahogy rám néz, összeszűkül a gyomrom és egy értelmes szó sem jön ki a számon...

Borzasztó érzés, egyáltalán nem akarok szerelmes lenni belé, két okból is lehetetlen: 1. Ő nem így érez irántam. 2. Van párom aki ráadásul pasi.

Tudom, ez inkább a biszex kategóriába kéne, de ott úgy is csak kanos kisfiúk írnának hogy hát hogy jövök én ahhoz hogy mást kívánjak mint a párom...Szóval engem csak a leszbikus, biszex lányok véleménye érdekelne, azért van leszbikus kategóriában.

A párommal 1,5 éve vagyunk együtt, megismerkedésünkkor tudta hogy a tanárnőmbe vagyok szerelmes, azt viszont nem tudja hogy azért jöttem össze vele hogy kiszeressek a tanárnőből (persze azóta már nem ezért vagyok vele hisz szeretem és kötődök hozzá, de mégse úgy mint a tanárnőhöz....). Pasi iránt egyébként sohasem éreztem úgy mint nők iránt. Exbarátnőimet is mind jobban szerettem mint az expasijaimat. De ez a tanárnő...egy istennő. Intelligens, a leggyönyörűbb nő a világon, határozott, magabiztos, kedves és szigorú egyszerre, van stílusa, mindig van egy őszinte, kíméletlen véleménye, és teljesen úgy érzem hogyha viszonozná az érzéseimet, akárkivel is vagyok, nem számítana, őt választanám. Ő illik hozzám tökéletesen. És akárhogy küzdök ellene, nem tudom nem szeretni. Pedig erről már beszélgettem vele (tud az érzéseimről) és egy ideig nagyon bunkó volt velem, gondolom azért hogy kiszeressek belőle de hiába, átlátszó volt, és ha bunkó is volt velem, ugyanúgy kiugrott a szivem a helyéről mikor megláttam. Úgyhogy abbahagyta és most újra nagyon jó a kapcsolatunk, már nem vagyok a diákja, általában a fodrásznál futunk össze, és akkor órákat dumálunk (ugyanahhoz a fodrászhoz járunk és mindketten annyira szeretjük a hajunkat hogy kb. 2 hetente járunk oda, én volt hogy csak azért mentem oda hogy őt lássam, de ő tényleg ilyen sűrűn jár fodrászhoz) és annyira közvetlen velem, bármiről eldumálgatunk és néha úgy érzem van szikra köztünk, mert ha meglát, neki is felcsillan a szeme, folyton hozzám ér, simogat, mindenben kikéri a véleményemet....tudom csak beképzelem de olyan jó lenne ha tényleg akarna valamit....

Hogyan lehet egy ilyen nőből kiszeretni? :(

Köszi ha végigolvastad, igazából csak kiakartam írni magamból..

2018. jan. 3. 19:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
A barátnőm (párom) biszex, és volt tanárnős tapasztalata, vele megdumálhatnád.
2018. jan. 3. 19:17
 2/26 A kérdező kommentje:
És ő is fent van Gyakorin?
2018. jan. 3. 19:19
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel, hogy mivel hapsival vagy és így is meg vagy veszve egy nőért, sosem leszel nyugton egy férfi mellett, legyen az ezesetben a tanárnőd, vagy majd a későbbiekben valaki más, aki felkelti az érdeklődésedet. Hisz Te magad mondtad ki, hogy a nőkhöz jobban húzol és jobb velük. Ez egy meddő dolog így sajnos. Talán ki kellene szabadulnod a jelenlegi kapcsolatodból és élned kicsit. Gyanus szerintem az is, hogy nem-e egyszerűen csak a nővel való lét hiànyzik és ezt most a tanárnőd személyisíti meg.

...

2018. jan. 3. 19:20
 4/26 A kérdező kommentje:
A tanárnőmbe 3 éve vagyok szerelmes. A párommal 1,5 éve vagyok együtt. Tehát a tanárnőt elöbb ismertem meg, semmi ilyenről nincs szó, hogy azért vagyok belezúgva mert hiányzanak a nők. Igen hiányzanak, de nem konkrétan a nők, hanem Ő....
2018. jan. 3. 19:22
 5/26 anonim ***** válasza:
Ha beszéltél neki az érzéseidről és ő nem viszonozta, akkor tudja, hogy neked ezzel csak rosszat csinál, hogy kedves veled és még simogat is mellette, szóval kicsit aljas ez így tőle, de csak azért, mert tudja, hogy mit érzel iránta. Nem lehet sehogy elcsábítani egy kis mókára sem? Van férje ? Benne lenne szerinted, ha elcsábítanád?
2018. jan. 3. 19:23
 6/26 A kérdező kommentje:

Nincs férje, pasija se.

Nem hinném hogy el lehetne csábítani, nagyon erkölcsös nő, ezt is imádom benne, viszont számomra ez egy rossz tulajdonsága, hiszen kevesebb az esélyem arra hogy legyen valami...na meg én nem "megfektetni" akarom mint egy pasi, azt akarom hogy viszonozza az érzéseimet...

2018. jan. 3. 19:25
 7/26 anonim ***** válasza:
55%
Hány éves vagy? ő hány éves?
2018. jan. 3. 20:05
 8/26 anonim ***** válasza:
64%
Hat en csak beprobalkoznek nala, mondjuk hivd el valahova. Vagy elobb kedveskedj neki vigyek viragot. Hany eves es te mennyi vagy?
2018. jan. 3. 20:07
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy leszbikus barátnőm , ő is évekig oda volt az egyik tanárnőnkért. Ő sajnos elhitte hogy a tanárnő ezt viszonozza valamennyire, mert mindenbe belelátott valamit , pedig a tanárnő mindenki mással ugyanolyan kedves volt mint vele , de ő beképzelte magának hogy figyeli őt órán, meg sokszor rámosolyog de én külső szemlélőként láttam , hogy szó sincs semmi ilyenről. Persze nem azt mondom hogy ugyanez van nálatok nem is tudnám így látatlanba megmondani, csak ez az eset jutott eszembe a sztoridról.

Viszont függetlenül attól hogy egyoldalú e a dolog vagy nem, ha ennyire fontos neked, meg eljársz a fodrászatba hogy lásd, minek vagy akkor a barátoddal? Hisz nem szereted igazán.

2018. jan. 3. 20:15
 10/26 A kérdező kommentje:

21 vagyok, a tanárnő 36 éves.

Nos igen, van hogy beleképzelem hogy bejövök neki, de aztán a józan eszem mindig biztosít róla hogy nem így van. Épp ezért fáj a dolog. Tudom hogy semmi se lehet köztünk, és harcolok is az érzés ellen. De aki volt már ilyen hihetetlenül szerelmes, az tudja, hogy az ész felett mindig a szív győz...Mondhatjuk hogy az eszem visszatart, de a szivem erősebb és odahúz...

Az már más téma hogy miért vagyok a párommal ha a tanárnőt szeretem. Szeretem a páromat is, mindent megad nekem ami csak tőle telik, szóval semmi baj nincs vele, egyszerűen csak ez másmilyen érzés. A párom iránti érzés olyan mint a parázs, a tanárnő iránti pedig olyan mint az erdőtűz....

2018. jan. 3. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!