Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, éreztetek már ellenállhatatlan vágyat egy teljesen hetero. Beállîtottságú nő iránt? 20 L
Próbálkoztál nála? Ha igen,hogyan? Mi lett a vége? Tudta,hogy milyen beállitottsagu vagy, vagy varatlanul erintette a dolog ? Hogyan adtad a tudtára,hogy odáig vagy erte?
Bár az én esetem nem ennyire ,,letisztult"... Nem vagyok teljesen leszbikus,csak bi'.
Idén kerültem a felsőoktatásba, és van egy lány,aki olyan szinten megörjít, mint még soha senki. Tisztán emlékszem a legelső pillanatra is,amikor megláttam nyîltnapon, ennek már majdnem 3 éve. Azóta nem birom kiverni a fejemből... Voltam már szerelmes,voltak fellángolásaim,de ennek a nőnek a közelében megőrülök, hányingerem van,kiver a vîz, mindig ,,menekulok" is,ha látom,ugyérzem elájulok.
Rátesz egy lapáttal,hogy gyonyoruen jatszik ugyanazon a hangszeren amelyiken en...
Annyira volt meg csak batorsagom,hogy leszolitottam,mondtam neki,hogy gyonyoruen jatszik,es ha nincs ellenere egyszer fellephetnenk egy kozos darabbal.
Persze benne van az is,hogy ilyen gyonyoru teremtest nem sokat lattam eletemben mint ő... Viszont annyira feminim,hogy kizartnak tartom,hogy egy szemernyi eselyem is lenne... Sirni tudnek,mikor arra gondolok,hogy neki csak es kizarolag pasi johetne kepbe. Facebook kedvelesei,posztjai alapjan merek minderre kovetkeztetni... Tudom,hogy semmi eselyem,soha,de neha sajnos altatom magamat,annyira vágyakozom utána... Elvileg senki nem tud rola,hogy milyen hajlamaim vannak.
Iszonyat... Minden nő, aki igazán tetszene,mindig teljesen hetero...
Máskor kibîrom,de ez... Rendesen kiakaszt,elszomorit,alig birom elviselni a soha gondolatat...
Bocsi,telorol vagyok!
Sajat torteneteitekre vagyok kivancsi!
Üdv!
Én is hasonló helyzetben vagyok. Én nem vagyok leszbikus, de előfordul h nagyon vonzódom egy-egy nőhöz.
19/L
Mivel a nőkhöz vonzódom nyílván érzek vágyat az iránt aki bejön, a beállítottságától függetlenül,pl.a fél karomat levágnám ha a heteró Blake Livelytől csak egy csókot kapnék^^
A kérdésedre visszatérve pl.én is nagyon feminim vagyok,mégis leszbikus,és eddig minden párom nagyon feminim volt.
Az sem sziklaszilárd ha eddig csak pasikkal volt, volt már viszonyom házas nővel és ő kezdeményezett, ismerek olyat aki kamaszkorától csak pasikkal volt,aztán elvált egy nő miatt.
Azt persze nem lehet megmondani, hogy konkrétan ő kapható-e rá, mivel ez csakis az ő személyétől függ.Óvatosan tapogatózz nála, hívd meg moziba,ebédelni stb. és majd meglátod hogy van-e némi esélyed.
26/N
Hali. Együttérzek veled
Nekem jelenleg is van ilyen az életemben bár nem vagyok belé szerelmes de nagyon vonzódom hozzá
Egy helyen dolgozunk hetero (bár ezt a stílusa és mozdulatai alapján az életbe nem gondoltam volna..) és vagy 20évvel idősebb nálam szóval minden szempontból esélytelen.
Én is sokszor menekülök úgymond előle de ő meg sajnos nagyon egy szívvel teli lélek és jön utánam hogy "dehát mi a baj? Tudok valahogy segíteni?"
Nyelvem hegyén lenne hogy tudna...de odabenn amúgy sem tudják rólam a dolgokat szóval inkább csak annyit mondok h nem sajna :/
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!