Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire ellenállhatatlan? Miért vagyok képtelen nemet mondani?
Ismerem már egy ideje, de csak pár hete kezdődött el valami köztünk. Idősebb nálam (26) és pontosan tudom, hogy semmi értelme ennek az egésznek, mert soha nem lesz köztünk semmi komoly, mégis, képtelen vagyok neki ellenállni. A szó szoros értelmében gyönyörű pasi, megtestesíti nekem a nagybetűs Ideált, olyan teste van hogy egész nap bámulnám, emellett úgy ér hozzám, olyan vele a szex, mintha egy más világban lennék, utána konkrétan önkívületi állapotban, nem tudom hol vagyok...szóval óriási hatással van rám.
De mi ez? Tényleg, pontosan tudom, hogy ebből komoly dolog soha nem lesz, és nem vagyok mazochista, hogy belemenjek olyanba, ami most jó, de tudom hogy később fájni fog... De mégse megy. Egyszerűen rámnéz és elveszi az eszemet, és onnantól az övé vagyok..
Mit tegyek? Normális ez egyáltalán?
18L
1. A kisugárzása miatt.
és
2. Tudományosan igazolt, hogy ha az első szex élvezetes akkor megkezdődik az oxitocintermelődés a szervezetedben aminek hatására akár két évig is kötődhetsz hozzá szexuálisan mert a szervezeted tudja hogy vele örömhöz juthatsz könnyen.
Egyszóval nálatok működik a kémia.
Túl kemény volt a válaszom, hogy töröltetni kellett?
Ajjaj, valaki itt nem bírja a kritikát.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!