Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenállhatatlan vágy?
Találj egy olyan férfit akinek lábfétise van. Szerintem ez elég gyakori!
Nekem nincs tapasztalatom, semmid ,de szerintem csikizne nagyon..
19/L
Nagyon sok lábfétisiszta férfi van. Én is közéjük tartozom méghozzá nagyon durván. Volt két olyan barátnőm akik pontosan olyanok voltak mint te, szinte kikövetelték, hogy folyamatosan foglalkozzak a lábukkal, persze nem volt nagy ellenállás részemről. :) Biztos vagyok benne, hogy nagyon könnyen fogsz találni partnert.
Kettővel ezelőtti ex odáig jutott, hogy bárhova mentünk rögtön vette le a cipőjét és adta a lábát, pl. moziba vagy buszon/vonaton leült és az első dolga ez volt. Otthon meg persze jött a puszilgatás, nyalogatás is, de nem csak a lábujjakat, hanem végig a lábat fel egészen combtőig és ha már úgy is ott jártam, akkor... :)
Szóval ne aggódj, a lábfétisizmus a leggyakoribb fétisizmus. Könnyen találsz hozzá partnert még az átlagos pasik között is. Igazán rutinosak már a pasi nézéséből ki tudják találni az ilyet. Én pl. észreveszem más pasikon amikor bámulják a nők lábait. Nem tudják titkolni, iszonyatosan látszik rajtuk. Rá se kell kérdezned, csak pakolgasd picit a lábaid és ha minden egyes alkalommal bámulja, akkor tudod mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!