Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus és biszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus és biszexuális lányok erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Most láttam először élőben az interneten keresztül ahol az a szórakozás hogy Japán lányok a színpadon a közönség előtt nyilvánosan ahol egy lány fel mászik egy létrára és a másik lány a feneke alá hajol és a szájába engedi a székletét.

Ez undorító dolog!

Hogy képesek ilyesmikre folyamodni ?

Mindenki válaszát előre is köszönöm szépen!

Pro és kontra választ egyaránt elfogadok.

Kort is kérnék szépen!

Üzenetet is elfogadok.

20 éves fiú vagyok.

Nem kéne az ilyet be tiltani ?

2017. dec. 31. 18:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
bocsánatot kérek kérek linket akartam írni volna helyesen
2017. dec. 31. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Ez a mondatod se volt helyes XD

Amúgy hogy jön ez a leszbikus kategóriához?

2017. dec. 31. 23:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy nem volt helyes. Azért került ide a kérdésem mert érdekelt a lányok véleményei
2018. jan. 1. 00:12
 14/16 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=TZNdDZEvPuQ&index=2&list=PLw..

Én ezek után semmi nem lepődöm meg :D

Tényleg undorító amúgy, de képtelen vagyok elhinni, hogy igazi székletet tolnak ki magukból. Fantáziadús, kreatív népségről beszélünk, biztos megoldják valahogy máshogy :D Ne haragudj, kérdező, komolyabban nem szeretnék belegondolni, se elképzelni... Az emberi százlábú jut róla eszembe, az pedig komoly traumát okozott :(

2018. jan. 1. 02:07
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

Érdekes mennyire felháborít meg gusztustalannak tartod mégis hogy találtál rá???Egy ilyen videó nem ugrik fel reklámba, ezt keresni kellett.

Ha meg kerested ugyan olyan beteg elme vagy mint akik csinálják.

2018. jan. 1. 08:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Fúj, ez eléggé gusztustalan....

De ha nekik bejön, akkor nem rontom el a boldogságukat XDDDD

2018. jan. 1. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!