Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy egy lányos lány leszbikus?
Nekem személy szerint a lányos lányok jönnek be (én mondjuk fiús vagyok), és elég nehéz megállapítani, hogy leszbikus-e az illető. Hiszen nagyon sokan nem merik felvállalni és minden jelet próbálnak elrejteni.
Így az ismerkedés is nehéz, kivéve olyan szórakozóhelyen, vagy társkeresőn.
A bulizás mondjuk távol áll tőlem,a társkeresők meg tele vannak kamu profilokkal, így egyre nehezebb az ismerkedési lehetőség.
18/L
egy csomó olyan lány van, akin egyszerűen látszik, hogy leszbikus.
én néha mintha megérezném,vagy nem is tudom.
facebookon is volt olyan, hogy nézelődtem ajánlásba embiket, láttam egy lányt, aztán mondtam, "na, ez tuti nem heteró"
aztán meg is pillantom a love is love képet a fényképjei között:D
pedig eléggé lányos is volt.
15/L/L
Megpróbálsz megismerkedni vele és meglatod, hogy reagál a közeledésedre.
Egyébként sehonnan nem lehet tudni míg meg nem ismered, pl. szerintem is ÁLTALÁBAN intő jel, ha elzárkózik a pasik-témától ha előjön egy lánytársaságba, vagy látványosan próbal kibújni az ilyen jellegű kérdések alól, de vannak heteró nők is, akiket nem érdekel ilyen szinten a téma, vagy visszshúzódóak,szégyenlősrk,esetleg valami miatt tényleg nem volt még tapasztalatuk fiúkkal,annak ellenére, hogy heterók.És van egy barátnőm, aki ha felmerül az LMBT téma mindig szokatlanul vehemensen pártolja a melegeket,leszbikusokat,transzneműeket egyaránt, mindig helyreteszi a homofóbokat, melegjogi oldalakat lájkol,oszt meg, szóval biztos voltam benne, hogy leszbikus, de mint kiderült barátja van,aki el is jegyezte és mégcsak nem is biszex, még egy csókot sem váltott soha nővel.
Vannak olyan dolgok, amikről a kívülállók nem feltétlen mondják meg, hogy leszbikus az illető, de a leszbikusok hordanak ilyeneket, elég sokszor jelképesen.
Ing, rövidujjú póló mellkason lévő kis zsebbel és felhajtott ujjal, gyűrű a mutató- vagy hüvelykujjon, rövid körmök (bár ez inkább felnőtt korban jellemző, nekem is hosszúak mert még nem vagyok szexuális kapcsolatban), szivárványos kiegészítők, sok kék és kevés rózsaszín.
Most ezek jutottak eszembe, de nyilván nem csak és kizárólag leszbikusok öltöznek így.
Szerintem segíthet az is, ahogy hozzááll a témához.
Persze nem mindig, nekem is van olyan barátnőm, aki nagyon pártolja az lmbtq-t, szokott olyan képeket is likeolni, ha úgy van be is szól a homofóboknak, és még néha az érintései meg ilyesmik is tökre erre utalnak, és guess what? Hetero.
Amúgy itt is szoktam látni, hogy sokan írják, hogy itt találtak rá a partnerükre.
Én ugyan lányos lány vagyok, aki a fiúsakhoz vonzódik, de egy szintén leszbikus barátom szerint ő úgy jött rá, hogy az vagyok, hogy:
-Féloldalasan mosolygok lányokra, ami szerinte "kacér" :D
-Nem beszéltem fiúkról, vagy ha igen, akkor egyértelműen barátként.
-A facebookon követek olyan együtteseket/színésznőket stb, akik az LMBT dolgokhoz köthetőek
... Szerintem nekem így nem sikerülne leszűrni, de érdekes volt, hogy neki sikerült.:D 24/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!