Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek: ha két leszbikus lány felcsatolhatóst használ, attól még igazi leszbikus?
Engem is érdekel a dolog, tulajdonképp nem igazi leszbi szerintem.
Mármint a behatolás, a nem kézzel és a saját puncival vagy a párodéval okozott élvezet a férfiak előjoga.
Nem úgy értem, hogy csak férfiak tehetik meg.
De attól még anatómiailag csak a férfi képes rá, és akármilyen műanyag, az csak annak a pótlása.
Ugyanez van a hetero pasikkal, akik azért felcsatolhatóval megdugatják magukat. Ott is gyanús, hogy behatolást akar.
Ettől persze nem hinném, hogy megcsalna...
De ha a szexualitást nem mint hetero,bi,homo állású kapcsolót veszed alapul, hanem egy széles csúszkát, mint a hangszóró hangereje, vagy a film lejátszó tekerője (egyszerűbb így talán) akkor nincs egyértelműen kimondható szexualitás, csak vonzalmi irányok. És ezek szerint a behatolást igénylő leszbik mindegyikének van egy kis hetero vonzalma is. Hiszen különben elég lenne neki az, amit a nők fizikailag képesek megtenni segédeszközök nélkül.
(ha valaki nem ért egyet, ne pontozzon, hanem ellenérveket hozzon fel, az értelmesebb )
Ne vicceljetek már komolyan...
Nem kéne rögtön arra asszociálni, hogy aki élvezi, ha valamilyen SEGÉDESZKÖZ van benne, akkor ő már rögtön f..szt kíván.
Mondjuk én pont nem vagyok az, aki szeret bármit is magában tudni a barátnőm ujjain kívül, de én már dugtam pár lányt felcsatolhatóssal. Egyáltalán nem érzem heteroszex replikának. Eleve van valami izgató abban, ha test a testhez simul és minden módon magadévá teszed a másikat.. de egyáltalán nem azért csináljuk, hogy én férfi szerepet játsszak el. Ha férfival akarnának dugni a lányok, elhihetitek, dugnának is. Nem nehéz férfit találni, akit csak a farka irányít.
Igenis van különbség egy lányon lévő felcsatolhatós és egy férfi között.
Ahogy látom itt többnyire férfiak osztják az észt, de kiábrándítom őket: ebbe a bensőséges lány-lány felállásba soha nem fogtok belelátni külső szemmel:)
Szerintem ezt kérdezd meg a barátnődtől is és ne más idegen emberek véleménye határozza meg a te hitedet, véleményedet a barátnődről, hogy igazi leszbikus-e vagy se.
Amúgy meg amíg igazi péniszre és férfira nem vágyik addig nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!