Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szűz leszbikus/biszex lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz leszbikus/biszex lányok! Bevállalnátok vagy nem?

Figyelt kérdés
Kérdésem elsősorban azokhoz szólna akik nehezen adják a szüzességüket. Tegyük fel van valaki akivel megismerkedtek először interneten keresztül, aztán randiztok személyesen is, és ott is megmarad a szimpátia, a vonzalom, a kedvelés mindkét fél részéről, de nem fordul át mindjárt komolyabb érzésbe (szerelem). Lefeküdnétek vele, vagy várnátok tovább az Igazira?

2016. nov. 26. 06:50
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Már nem vagyok szűz. De én vártam az igazira.
2016. nov. 26. 07:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a második randin se érzek többet, akkor marad csak barátság a dolog. A szerelmemmel szeretnék majd először SZERETkezni :)
2016. nov. 26. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
A "nehezen adom magam" nem pont azt jelenti, hogy az ehhez hasonló lehetőségekre nemet mondok? Ha szerettem volna, már rég lefeküdhettem volna szimplán csak szimpatikus lányokkal/fiúkkal.
2016. nov. 26. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Én lefeküdnék vele.Már nem vagyok szűz ,de szüzen is ezt mondtam volna!

Nem mondom,hogy szeretkezni nem jobb,mert az valami frenetikus,de ha el akarod már veszíteni és nekem az jött át az írásodból,hogy már szeretnéd. Akkor miért ne!? :)

2016. nov. 27. 14:25
 5/7 A kérdező kommentje:
4. válaszoló: Igazából nem tudom, hogy mit csináljak..azért lettem volna kíváncsi arra, hogy mások hogy döntenének :) Bejön az a csajszi, mind külsőre, mind belsőre, legalábbis eddig. Aztán ki tudja mit hoz a személyes találkozó. Remélem több is alakul, mint puszta barátság.
2016. nov. 27. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Hat ha tenyleg bejon a lany, akkor nem latom akadajat. Nem fogom a neszejszakamig tartogatni a szuzessegem. Szerintem nyugodtan fekudj le vele, nincs abban semmi rossz :)
2016. nov. 27. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha külsőre és belsőre is bejön, akkor miért ne? Én simán megtenném, amúgysem hiszek az "Igaziban" meg a szent szerelemben meg a többi ilyen romantikus szövegelésben. :D
2016. dec. 19. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!