Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek: ha két leszbikus lány felcsatolhatóst használ, attól még igazi leszbikus?
Nézd, szerintem a leszbikus szex, attól leszbikus, hogy nincs benne pénisz, sem ahhoz hasonló dolog. Mi soha nem vágytunk ilyesmire, taszít minket a mai napig...mert ha már erre vágynánk, benne lenne egy pénisz iránti vágy is---én így gondolom.
Tökéletesen kielégítjük egymást a "szokásos" módszerekkel, de most túlzás nélkül...az elején kb minden alkalom vmi más volt, aztán visszavettünk az új dolgokból, nehogy elfogyjanak- ami lehet hülyeség-, és ritkábban vittünk bele újakat. Gondolok itt szexre a szabadban...próbafülkékben...de nem csak a helyszín, pl a jeges gyümölcsök, vagy szimplán a hideg dolgok, beöltözés,stb:D Sosem voltunk szexshopban, szerintem elég kreatívak vagyunk a nélkül is.
Ez az én véleményem. Hajrá az ágyban.:)
A legeleső válaszolóval értek egyet,meg azokkal akik ezt nem szólták le.
Ez csak egy darab műanyag igaz van amelyik rezeg is.Attól vagy leszbikus hogy nővel vagy ,vele képzeled a jövőt,csak nőre izgulsz fel!Én sem akarok magamba olyat,de többször is adtam már vibrátorral éa felcsatolhatóssal is a partneremnek.Ha ő egy erőteljesebb hüvelyi orgazmust szeretne akkor miért ne tenném meg a kedvéért!?
Mondok valamit,baromira nem izgat ki tart ettől leszbikusnak és ki nem,azért írtam mert vannak olyan emberek akiknek lehet ez fontos ,hogy a leszbikus társadalomban páran nem fogadják el hogy akik használnak ilyet leszbikusok,sőt leszólják őket.Nekik szólnék ,hogy kit érdekel más véleménye !Azok vagytok és kész!Ha nektek így a jó akkor így a jó,mindenki élvezze az életet ahogy tudja!
Szerintem is gazi leszbik.
Attol hogy vki segédeszkót használ nem változik a z irányultsága.
Pl:attól hogy szeretem a barátnőmről lenyalni a nutellát,nem változik tortává.
Ő rád,egy nő érintésére,csókjára,stb vágyik. Gyanithatóan egy ágaskodó farok hidegen hagyná. A tulaj számára nem vonzó. Ahogy számora sem a szomszéd néni.
Es ez a kulcs.
Na a másik.
Sem az ujjaid sem a nyelved,nem tudja potolni azt ami eredetileg oda való. Átérezheted,hogy ha nem tudsz neki hüvelyi orgazmust okozni az ujjaiddal nyelvedel akkor kell valami amivel tudsz.
(Ez példa nemmbiztos,hogy ez van)
Ha ennyire bizonytalan vagy kérdezdmeg nyugodtan.
Mi mindent megbeszélünk.
Eleinte nehéz megnyilni ennyire a párunknak,mert félünk,hogy jaj mitfog szolni...de az első lépést már ő megtette,tégd meg érdekel amiért,jogos kérdés.
De tudd azt is hogy ezzel neki amúgy őrömet okozol.
Ui:lehet,hogy nem is fogja élvezni. Én sem élveztem posiba,habár nagyon vágytamrá 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!