Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódnék a nőkhöz is?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok. Körülbelül fél éve vannak leszbikus gondolataim amitől nagyon szenvedek. Pszichológushoz is járok és szerinte kényszergondolataim vannak. Eddig férfiakba voltam szerelmes de sikertelen voltam a párkapcsolat kialakítása téren. Több oka is van, nehéz gyermekkorom volt és ezt édesapámnak köszönhettem. 4 éve teljesen véletlenül segítséget kért egy nő tőlem és eközben éreztem egy nagyon furcsa érzést amit korábban még sohasem éltem át. Nem igazán tudom leírni, nem kívántam meg az biztos viszont érzelmileg megérintett. Mindezek után nagyon rosszul éreztem magam de elfelejtettem ezt az élményt 4 évig ami végül is a terápia során jött elő 6 hónapja körülbelül. Azóta pokol az életem, folyton ezen jár a fejem, nyugtatót szedek, mert aludni sem tudok. Az utcán ha nőket látok rosszul vagyok, nem tudok emiatt emberek köze menni sem. Nagyon szenvedek ettől. Ha valaki átélt hasonlót kérem írjon. Nagyon elveszettnek érzem magam. Kétségbe vagyok esve.2017. dec. 7. 20:57
11/12 anonim válasza:
Attól tartok, hogy nem ez a legmegfelelőbb oldal a számodra, hiszen ezek nem apró problémák, amiket te "beképzelsz"...
12/12 anonim válasza:
Az irasodbol vilagosan lejon, hogy felsz, undorodsz, nem kivanod, elkepzelni se tudod.
Most mit szeretnel hallani? Hogy nem vagy leszbi? Lehet nem vagy.
Amugy meg nem vilagos, hogy segitseget kert toled egy no es benned erzesek indultak be.. ezt most hogyan kell ertelmezni? Miben kert segitseget?
26 evesen mar egy kicsit nagyobb onismerettel kene rendelkezz.
Elcseszheted erre az eleted...vagy megprobalod megismerni es megelni a vagyaidat. Te dontesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!