Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, akik kisérletez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, akik kisérleteztek férfiakkal, hogyan éltétek meg a szexet?

Figyelt kérdés
Ùgy értem, hogy akkor amikor még nem voltatok biztosak abban, melyik nemhez vonzòdtok. Pròbálkoztatok fèrfiakkal?
2017. nov. 29. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Igen, persze. Átlagosnak mondanám, amilyen volt. Hiányzott az a bizonyos plusz. Nővel ezerszer gyengédebb, még ha olykor vadulunk is.

Nem hiányozna hapsival a szex soha többé.

28

2017. nov. 29. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

12 éves korom óta érzem, hogy a nők vonzanak, a férfiak meg nagyon nem, így nem, nem próbálkoztam.

Ismerek egy nőt,akit belekényszerítettek egy heteró házasságba, mikor még fiatal,és gyenge volt, hogy kiálljon magáért.

Traumaként élte meg a szexet, undort váltott ki belőle, rossz volt neki, alig várta hogy vége legyen. Ha rágondolt is rossz volt, egy cseppnyi vágyat sem érzett, csak félelmet, volt hogx sírva fakadt közben, és lelökdöste magáról a pasit,aminek persze mindig pofon lett a vége.Igy amikor csak lehetett kibújt, hol másnál aludt, hol mitkor mit talált ki.1,5 év alatt eljutott oda, hogy nyíltan nemet mondott, és elköltözött.Addig rossznak tekintette a szexet, azt hitte valami baj van vele, aszexuális vagy ilyesmi. Nővel már jól érzi magát, a szex lassan ment a rossz élmények,tapasztalatok miatt, de most már a szexuális élete is rendben van, nővel már megy rendesen, de az is kellemetlen neki ha férfi mellé ül a buszon vagy hasonló.

2017. nov. 29. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Nem nedvesedtem be ,

Fajt így az együttlét .

2017. nov. 30. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Én, mielőtt nem tudtam, hogy mi vagyok :-D az első együttlét egy pasival volt. Borzasztó volt. Elvileg "szerelmes voltam", de így utólag visszagondolva egyáltalán nem. :-D Nem élveztem, szorongtam, tökre feszélyezve éreztem magam, tehát katasztrófa volt, pedig nem fájt. Orálban is gyenge volt csóri :D Kb semennyire nem sikerült beindítania.. de amikor nővel voltam először! Na az fantasztikus volt! Nem éreztem azt a feszültséget, amit pasinál, egyáltalán nem izgultam, hogy mi, hogyan, merre lesz, csak jött minden magától! :-) Ez azóta is így van. Bár ha megcsókolok egy nőt vagy csak szimplán egy gyönyörű nő látványától is már teljesen kész vagyok, míg a pasiknál ez semennyire nem működött, hiába maszatolt ott lent. :-D

23LL

2017. dec. 2. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!