Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van fent egy csomó pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van fent egy csomó pasi leszbikus társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Találtam a mobiláruházban leszbikus társkeresőket. Nem társaskeresés céljából töltöttem le csupán beszélgetni szerettem volna más lánnyokkal akik szintén vonzódnak a saját nemükhöz, de nagyrészük kamuprofillal rendelkező hetero pasi...

20/bi

2017. nov. 27. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom térítőnek hiszik magukat XD
2017. nov. 27. 00:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Erre izgulnak gondolom.

De nézd a vicces oldalát. Nagy eséllyel két kamu profilos hetero férfi rátalál egymásra és így verik. :)

2017. nov. 27. 00:06
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ultolsó!!! Végem! :DDDDDDD
2017. nov. 27. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Lehet, hogy nőként azonosítják magukat, az a gender identitásuk. Leszbikus transznemű nők.
2017. nov. 27. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

Kb pont azért amiért te bi-ként leszbikus kategóriában ezt kérdezed...

#3 besírtam rajtad, jól indult a napom 😂

2017. nov. 27. 04:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert élőben be vannak szrva a heteró lányoktól, akik halálra cikizik és lúzernek tekintik őket, ezért online verik magukat, a heteró lányok által szétforgácsolt egójukat próbálják foltozgatni a számitógép biztonsága mögül. Ennyijük van, nekik nincs más örömük az életben. De jó eséllyel valóban más faszikra veregetik maguknak, úgyhogy még ez sem valódi az életükben, ennyi életük sincs.
2017. nov. 27. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Valami határtalan kisebbrendűséget próbálnak kompenzálni ezzel a "térítéssel". =ő aaaaanyira férfi, hogy még egy lezbikust is meghódit...

Pedig csak kr_tén ostoba logika. Az is lehet, hogy titkon bu

_zik. Nem melegek, csak b_zik...

Önbizalomhiányos gerintelen b_zik

2017. nov. 27. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

xD

pinkvanilla-n is sok a kamu..

itt is.:S

aki esetleg tényleg lány és szeretne ismerkedni az írjon bátran :)

22/L

2017. nov. 29. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!