Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért mondják hogy a leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy a leszbikus lányok gyengébbek, odaadóbakk?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam lánnyal de úgy hallottam sokkal közvetlenebbek mint a fiúk olyan téren. Sokszor elképzelem én is hogy lánnyal vagyok. :) De kezdeményezni nem mernék soha.

L/25

2017. nov. 26. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Gyengédwbbek,odaadóbbak.

Mert eleve a nők érzékibbek.Más nővel lenni.

Keress egy irányító leszbit ,majd megmutatja milyen.

2017. nov. 26. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ez nem szentírás

Vannak nagyon gyengéd srácok is mint ahogy nem annyira gyengéd nők is

Nem vagyunk mi se egyformák. Látod rám például már az nem igaz hogy közvetlen lennék ilyen téren,sőt!

Próbáld ki,éld meg és érezd ne a sztereotipiákra hagyatkozz akkor csalódni se tudsz bennük

23/L

2017. nov. 26. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Azért mondják, mert a nők tudják mi kell egy nőnek. A férfiaknak meg kell tanulniuk hogy mit szeretnek a nők.
2017. nov. 26. 17:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 26. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Fiygelj minden embet mas , minden nő más egy nő is tud durva lenni ,meg egy ferfi is gyenged , en ugy gondolon meg kell tapasztalnod ezt altalanossagba nem lehet errol beszelni, biztos azert mondjak mert tobbsegnek ez a tapasztalata :) bar a mai vilagba ritkasagba megy az ilyen de en hiszem h arra megy a vilag h azert a szeretet ne tunjon el a kapcsolatokbol legyen az hetero vagy homoszexualis kapvsolat 21/L/L
2017. nov. 26. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Csókoltál már nőt? Még egy sima csókjuk is milliószor gyengédebb és puhább, mint egy hapsié. Szerintem legalábbis.

A szex is másabb, mivel tudják milyen ha ide meg oda nyúl, milyen érzés ha ezt vagy azt csinálja, szóval ezeket tudja úgy kombinálni, hogy tutira elszállj! Szerintem akkor is gyengédebb a szex egy nővel, ha épp vadultok!

Mindenképp kipróbálod, ha rám hallgatsz!

2017. nov. 26. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt felejtitek el hozzátenni, hogy egy gyengéd férfi fele annyira sem gyengéd mint egy durva nő, a durva nő meg feleannyira sem durva mint egy gyengéd férfi.

A nők tudják mi kell egy másik nőnek, 2 nő között az érzelmek dominálnak, 1 férfinak meg a külső és a szex dominál.

Még egy durvább nő is törödik a lelkeddel, az érzéseiddel, míg egy gyengéd férfi max.a testeddel gyengéd.

2017. nov. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!