Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kérdés! Szerettek a másikhoz beszélni szex közben?
Figyelt kérdés
bíztatni vagy csak hogy jobban beinduljon?2017. nov. 26. 11:29
1/8 anonim válasza:
Én nem igazán szoktam mert ezen a téren szégyellős vagyok, de amúgy szeretem ha beszélnek hozzám :)
2/8 anonim válasza:
Igen, mi szoktunk. Nem bíztatásképp, inkább azt hogy milyen jól csinálja, meg hogy mennyire szeretem ahogyan csinálja. Ha sokáig húz előtte akkor ugye azt, hogy most már csináljon valamit. :D
Szeretem hallani a hangját olyankor!
3/8 anonim válasza:
Nem igazán.
Bíztatás??!! Milyen szex az ahol a másikat bíztatni kell??
Engem inkább lelombozna ha valaki "bíztatna" szex közben.
Szerintem minden nő jobban beindul az érintésektől, csókoktól mint attól, hogy :" Ez az!" , "Rajta!". Ez inkább röhejes és megtöri a meghitt hangulatot.
4/8 anonim válasza:
Nem szoktam és hozzám se beszéljenek inkább. Egy-kétszer megtörtént amúgy, hogy én elcseteltem a volt páromnak közben, hogy mennyire szeretem és mit láttam/látok meg benne, stb. Azok nagyon szép, sírós szerelmeskedések is lettek, azokat mondjuk élveztem is.
6/8 anonim válasza:
Szoktunk beszélni egymáshoz.Engem csak jobban felizgat meg őt is!
8/8 anonim válasza:
kedves szavakat suttogók a fülébe, imádja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!