Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtuk esetleg barátkozás céljából valamiféle oldalt?
Szoktam keresgèlni,de inkább párkapcsolati jellegű van.
Bent vagyok facebook-on is ilyen csoportba de eddig ott se jött össze:)
Tudom rengetegszer volt már kint ilyen kèrdès,figyelemmel is követtem..de mivel van párom így a pinkvanilla meg társai nem játszanak:)
24|L
Hová valósi vagy?
Én megértem amúgy. Nekem sincs ilyen barátom aki a lányokat szereti... :(
Nem kitètel,csak mivel ènis az vagyok így ide írtam ki. Másik rovatba is írtam már:)
Nekem barátkozás szempontjából sem problèma az ha az illető tegyük fel fiú.
Fejèr megyei vagyok amúgy.
Manapság egyre nehezebb ez a barátkozásos dolog is,nemhogy mèg a párkapcsolat keresès:D
Kár. Az messze van. :(
Én a keleti részből.
Nagyon nehéz így, hogy tényleg még barátkozni sem lehet, mert kb nincs is kivel. :D
Hát nem tudom,de nekem barátkozásnál sem mèrvadó a távolság,nem akadály:D Az a baj,hogy sok fiatalnál már a fèl óra/óra is hatalmas távolságoknak számít.(így tapasztalom legalábbis)
Tudom,hogy vannak èlethelyzetek amikor ezeket nehèz kiküszöbölni,de nem szabadna hagyni se,hogy ilyenek miatt ne legyen semmise:D
Értem, de 200-300km nem félóra. :D
A személyes barátkozgatást többre tartom, mint itt vagy vhol írkálgatni és beszélgetni, azért.
Nem hiába kérdeztem hol laksz, mert ha mondjuk pécsi vagy, én meg mátészalkai, akkor nem hinném hogy könnyen kivitelezhető hogy sűrűn találkozhatnánk. Szerintem meg anélkül nem megy.
Teljesen megèrtelek tèged is,nem azèrt mondtam,hiddel:D
Èn így vagyok ezzel,nyilván elèg rossz ha valaki (akit szeretsz) messze van:)
Labrisz.hu
Ott vannak barátkozós topikok/ hozzászólások is
Azt nem ismerem,köszönöm.
Ment a zöld mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!