Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíregyháza olcsó randi ötletek?
a baratnom es en nagyon unatkozunk kettecsken (egyutt elunk) amugy nyiregyhaziak vagyunk de kb mar mindenfele voltunk mindent csinaltunk es egy heten amugy sincs 1 programnal tobbre penzunk xd
(es semmi masert nem irom ebbe a kategoriaba a kerdest csak mert lehet nem a leszbikussaghoz tartozna dehat mashol meg lehurrognak h nem jo a kategoria mert leszbi vagyok akkor csak ebbe a kategoriaba irhatok xd)
szoval nyiregyhazan mivel lehet meg elutni az idot? olyan program ami keves penzt visz el jolenne xd
meg szivesen baratkoznank is ha van erre lehetoseg :D mas parokkal is.
es nalunk meg a tofurdo ugy belefer. a mozi ritkabban xd meg a parkfurdo hahaha najo arra meg felreteszunk egy kis penzt xd :D ja es 20 eves vagyok :D ugyis kerdezte volna valaki tuti xd
(es aki a helyesirassal kezdene basztatni: telorol vagyok es sztem ekezetek nelkul is erthetoek a leirtak) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!