Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lány közt lehet barátság ha az egyik többet érez?
Ha az egyik többet érez, az már nem barátság
Egy barátság az őszinteségen alapul
Miből gondolod hogy az egyik többet érez, mint a másik?
Mióta barátok?
4# veled meg mi van?? akarsz beszélni róla?
a kérdés amúgy elméleti szóval ne kérdezzetek vissza :)
Voltam ilyen helyzetben. A barátnőm tudta, hogy többet érzek iránta, de mivel ő nem akart tőlem semmit(egyébként is heteró volt) azt javasolta, hogy maradjunk csak barátok.Én örültem neki, hogy a közelében lehetek, sok időt töltünk együtt meg ilyesmi, ő élvezte, hogy tőlem több figyelmet kap, mint egy átlag barátnőtől, de gyengédebb és megértőbb vagyok mint egy pasi, úgyhogy pont jó volt nekünk ez a felállás, csak nyílván nekem kicsit rossz voltn hogy azért mégsem vagyunk együtt, de jól elvoltunk. Több mint egy év után fakulni kezdett a szerelmem iránta, de ugyanúgy kedveltem, ő viszont zokom vette, hogy nem foglalkozom vele annyit mint az előtt. Igazából már ekkor szakadozni kezdtek köztünk a szálak, de az igazi bajok(a barátság szempontjából bajok) akkor ütöttek be mikor megtetszett egy másik nő és randizgatni kezdtünk. A barátnőm( a régi) folyton megharagudott, ha az új barátnőm(vagyis a párom) miatt lemondtam egy - egy találkozót, mivel kevesebb időt töltöttünk együtt már nem volt olyan bensőséges a viszonyunk, azelőtt tényleg minden apróságot megbeszéltünk, a másik minden gondolatát tudtuk. Tényleg kevesebbet voltunk együtt de az ő féltékenység-féléje és a zömében általa provokált veszekédések miatt távolodtunk el igazán egymástól. Nos, nem szapotítom tovább a szót, tehát menthetetlenül eltávolodtunk, a vége az lett, hogy megszűnt a barátságunk, de addigra már szörnyen elmérgesedtek köztünk a dolgok.
Szerintem ha komoly érzelmek játszanak elkerülhetetlen , hogy előbb-utóbb ne legyenek valamilyen hatással egy barátságra. Vagy az szeretett fél unja meg a rajongást, vagy a rajongó fél unja meg a közönyt, egyik számon kéri a másikat vagy akár tőlük függetelen dolgok,személyek is bekavarhatnak, de sokáig nem mehet egy ilyan barátság az én véleményem szerint.
29/N
Nem tudom :( Jelenleg pont ilyen helyzetben vagyok. Nagyon megkedveltem az egyik kolléganőmet, leszbikus vagyok, de ezt nem hangoztatom, az tudja csak, akinek tudnia kell. Kicsit szorosabb lett a kapcsolat közöttünk, mint amire számítottam ezzel a kolléganővel, akit egyébként nem tudok hova tenni, mert elég kétértelműen viselkedik, aminek a vonzata persze az lett, hogy én elkezdtem rá nem csak barátként tekinteni, hanem mint Nő. Szóval vagy csak én értem félre a "jeleket", mert hogy többet érzek iránta vagy tényleg ő is vonzódik hozzám, amit tudom, hogy ki kéne derítenem, csak félek attól, hogy ha nem érez többet, akkor eltávolodik, ha pedig többet érez, akkor is eltávolodik, mert megijed. :-D Úgyhogy ha jutok valamire, akkor mindenképpen megírom, hogy mennyire működőképes egy ilyen baráti kapcsolat, ahol az egyik fél többet érez a másik iránt. :-)
23LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!