Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon domináns a párom?
Figyelt kérdés
A párom (23/l) nagyon domináns amióta együtt vagyunk. Nem nagyon hagy érvényesülni (az ágyban) az életben mindenben segíteni akar, "megkönnyíteni" a dolgom. Volt mással is ilyen? Hogyan beszéltétek meg?2017. nov. 7. 15:44
1/4 anonim válasza:
Mondd meg, hogy nagyon szereted, de neked ez így nem jó, és nem akarod, hogy erre rámenjen a kapcsolatotok.
2/4 anonim válasza:
Szerintem érett gondolkodásra vall, hogy ezt így felismered és tudsz ezen gondolkodni, akár segítséget is kérni. Ismerem valamennyire a problémát – a domináns rész oldaláról. Hosszabb távon neki sem jó ez. Több forgatókönyv is van: vagy hosszabb távon “lenyom”, és akkor emiatt fogtok szenvedni; vagy megküzdesz vele és akkor vagy szakítás lesz a dologból vagy összecsiszolódtok. A lényeg, hogy egyik út se könnyű, de amit fontos tudnod, hogy a szerelmednek se könnyű, a dominánsok is ugyanúgy szenvednek a saját dominanciájuktól, mint akivel szemben elkövetik. Szerintem is beszélnetek kellene erről, én ilyenkor inkább levelet szoktam írni, szóban nehezebb erről beszélni.
3/4 A kérdező kommentje:
Volt már róla szó de mindig kínosan érezte magát és átsiklott felette. Nem nagyon akar beszélni az érzéseiröl de tudom hogy nagyon szeret ezért nem akarok kockáztatni semmit. 2-es, kifejtenéd bövebben hogy mi volt nálatok?
2017. nov. 7. 17:36
4/4 anonim válasza:
Ha neked nem jó ez, akkor változtass rajta. Ha még nem elég rossz, akkor várj, ameddig az nem lesz, utána megy minden mint a karikacsapás.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!