Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találom a párom, mert a domináns határozott férfias alfa hímekre bukok?
Már lassan 30 éves nő vagyok és alig volt normális hosszú párkapcsolatom, 1 évnél hosszabb kapcsolatom nem is volt még, sokszor megcsaltak elhagytak, megaláztak, de volt amikor én mentem tovább, már 9 kapcsolatom volt eddig.
Barátnőm egy része már házas, gyerekekkel. Az igaz, hogy ők a csendes szolid, félénk jófiúkkal házasodtak, de én a vagány domináns nagyszájú alfa hímekre bukok.....sajnos
Talán ezért nem találom a párom, kössek kompromisszumot és jöjjek össze egy ilyen "kisfiújával" , mert már nagyon szeretnék gyerek és férjet, de úgy látom emiatt nem fog megadatni nekem, mert ilyen pasikra bukok :(
Valami biztos van a dologban, mert 9 kapcsolat után elég egyértelmű h a széltoló kategóriát favorizálod. Mellesleg azért egy szolidabb, kevésbé nagypofájú ember miért lenne "kisfiú"!? Attól, hogy valakiről nem süt mindjárt az elején, hogy egy "vagány" még a magánéletben bizony igen is lehet talpraesett ember, szokták mondani: "Alamuszi nyuszi nagyot ugrik."
26F
Dik mán, most szabadútam a szegedi Csillagbú, ha gondolod küldj egy privit és megyek érted az Audi kun 7-essel, kisanyám ! Üdv:
Tájszon, rosszfiú a Csillagbú'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!