Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Leszbikus vagyok és van egy párom aki biszexuális.
Most ez komolyan kérdés?
Én az ilyen helyzetekkel nem tudok mit kezdeni.
Ha a helyedben lennék, megmondanám, ha ennyire pasival akar lenni, élje ki magát kapcsolaton kívül.
Nincs ebben semmi rossz, nem haragudnék rá, de mellettem ne keféljen másokkal. Lényegtelen milyen indokkal. Én ha szeretek valakit, nem akarok mellette másokkal lenni. Ha ennyire tobzódik benne a vágy, akkor élje ki magát, de engem hagyjon ki ebből teljes mértékben.
Nem lenne harag meg semmi, csak döntse el mit akar. Mert szerintem ez az indok alapvetően se megfelelő részéről. Ne úgy akarjon pozitív élményeket szerezni egy korábbi trauma kiküszöbölésére, hogy közben meg egy másik embert tipor sárba.
Hagyd hagy menjen!
Ha ennyire pasival akar lenni és nem elég már amit te nyújtani tudsz neki akkor már halott a dolog
Nem mentség hogy akar egy jó élményt egy férfival. Kapcsolatban van most pont nem ilyeneken kéne járnia az eszének
Mintha ő mondjuk barna hajú te meg előállnál vele hogy szeretnéd kipróbálni egy vörössel.
Szerintem engedd el...
Nyugodtan, ismétlem nyugodtan menjél bele. Ha az eszedre hallgatsz és amiatt elhagyod, lehet, hogy egy életre bánni fogod. Őt is és a férfivel együtt töltött idő hiányát is. Ha a szívedre hallgatsz és elhagyod, puszta érzelmi felindulásból, akkor nem vagy alkalmas racionális döntéseket hozni. Kizárólag érzelmi alapon kapcsolatban maradni pedig nettó ostobaság.
Amit tehetsz, beszéld meg vele a részleteket teljesen, hogy tudd, a két verzió miben tér el egymástól és akkor hozd meg a döntésedet visszavonhatatlanul. Lehetőleg az ész és az érzelem harmonikus egyensúlyban lesz a döntés meghozatalakor...
Azonnali hatállyal dobd ki, ne legyél lábtörlő! Te elviseled ezt a megalátatást, hogy melletted pasival akar lenni(FÚJJ),és még téged is bele akar venni? Tiszta szégyen a barátnőd, ne égesd magad vele.És ez a szánalmas kifogás, poztiv tapasztalat...Akkor minek jött veled össze? Ennyire ne alázkodj meg senkinek, hogy a belemész, higy a szemed láttára csaljon meg. Soha nem is érdekelted igazan, csak egy 3-as alanyt keresett, ne legyél ilyen hülye, amit meglesz lelép a kannal! Ez szörnyen szánalmas, megalázó és gusztustalanul aljas dolog, én egy ilyen olcsó ringyóval nem lépnék ki az utcára és nem pazarolnám rá az időmet! Csak manipulálni akar, hogy kihasználhasson,minek neked ez a hűtlen aljas alak?Ezért nem kezdek én biszexel,ne alacsonyodj le, ne legyél olyan igénytelen, hogy beéred ezzel a "nővel" és belemész ebbe a fertőbe, amire ra akar venni! Azonnal lapát!
23/L
Az o szexualis vagya ugyanolyan eros mint a tied. Csak az ove mindket nemre vonatkozik. Igy bespajzolhato (ha biszex) hogy elobb utobb ferfi is kell. Ennek a kenyszernek (amit nem tud kontrollalni es erossege egyenenken valtozo) vagy enged, vagy nem.
Hogy ezt te hogy oldod meg, arra nem tudok valaszolni, ez egyenenkent kulonbozo, van aki tudja kezelni, van aki nem.
Uj kutatasok szerint a nok (egy reszenek) szexualis beallitottsaga VALTOZO.
A gyakoribb az exkluzivan heterobol exkluzivan leszbikus metamorfozis, de vannak esetek amik ennek pont forditottja - konkretan peldaul egy elegge kozismertt feminista (volt leszbikus) ironorol is tudok/hallottam New Yorkban aki ezkluzivan heterove valt - csak ugy magatol egy par honap alatt.
(Az exkluziv leszbik (olvasoi) ezert most nagyon rauataltak - hogy "arulo" es gyulolkodnek vele. Szerencsetlen, hiaba mondja (irja), hogy ezt az (szamara is erthetetlen) atallast nem tudja vagy tudta kontrollalni es a veluk valo egyutterzes, erdekervenyesites es szimpatia nem valtozott, mindhiaba...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!