Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lány hol szőrtelenítsen?
#15 Te miről beszélsz?? :D
Én például nem szeretem ha a karja is szedve van egy nőnek.
A többit a jóízlésére bízom, De gondolom mindenkinek kialakul hogy hol szedi és hol nem. Megváltoztatni nem akarom és nem is fogom a dolgait.
Hónalj, láb, kar, esetleg ha arcon van,akkor azt is szedesse le.Nemiszerven tetszik a szőr, ha ápolt, vannak nagyon szexi fazonok.
Én sem értem miért van lepontozva mindenki, aki leírja, hogy hol zavarná a szőr.
Hónalj, láb, nemi szerv.
Meg amúgy szerintem alap a szemöldök meg a bajusz ha van neki :D
Hónalj,láb szerintem alap,nemiszerv környékét is szőrtelen szeretem,de utóbbinál például ha hangulatban vagyunk,a szőr se fog visszatartani.
Karon abszolút nem zavar, ha a derekán vannak kis pihék azt pedig kifejezetten még vonzónak is tudom találni.
Én nem borotválkozok mindenhol.Szedem a nemi szervnél és a hónaljamat meg a pocakomnál,de se a karom se a lábam.A kutyát nem érdekli ,nincs olyan funciója hogy borotválkozni kellene.Soha senki nem nyúl úgy a lábamhoz.A partnereket megkérdeztem hogy zavarja e őket.Akit zavart annál borotváltam a lábam akit nem zavart annál nem.Ettől nem vagyok igénytelen mert hú nem szedem a szőrt a lábamon.Kit érdekel,nem abba szeretnek bele.
Le lehet pontozni de nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!