Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek egy lány hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy lány hol szőrtelenítsen?

Figyelt kérdés
Mindenhol,vagy van ahol nem zavarna titeket ?
2017. nov. 6. 21:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjábol: honalj, láb, nemi szerv.
2017. nov. 6. 23:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahol erős a szőrzet. Lábszár, hónalj, nemiszerv (itt a részleges is elég). Ahol csak pihék vannak (pl. kar), ott mi a fuckért szőrtelenítetek?
2017. nov. 6. 23:26
 13/23 Dr.LaDePanda ***** válasza:
19%
honaj kar lab full szortelenites... punci rovidre vagott (max 1-2cm hosszusagu szor fazonra vagva) ha a popoja szoros nagyon, akkor azt is, ha csak enyhe par pihe akk nem problema, hosszu felgondor haj, szep íves nem tul vekonyra szedett szemoldok, ajakfeny (v mi a csuda) nagyon de tenyleg nagyon keves alapozo es nem tulzott szempillaspiral (ha ragyas vagy szappannal mosd az arcod minden reggel kesobb javulni fog ne alapozoval probald eltakarni, csak rosszabb lesz) enyi !!!
2017. nov. 7. 00:02
 14/23 anonim ***** válasza:
Azért a kategóriát is nézzétek! Itt nem olyan egyértelmű, van aki szőrösen szereti a partnerét.
2017. nov. 7. 10:23
 15/23 anonim ***** válasza:

#15 Te miről beszélsz?? :D

Én például nem szeretem ha a karja is szedve van egy nőnek.

A többit a jóízlésére bízom, De gondolom mindenkinek kialakul hogy hol szedi és hol nem. Megváltoztatni nem akarom és nem is fogom a dolgait.

2017. nov. 7. 10:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Hónalj, láb, kar, esetleg ha arcon van,akkor azt is szedesse le.Nemiszerven tetszik a szőr, ha ápolt, vannak nagyon szexi fazonok.

Én sem értem miért van lepontozva mindenki, aki leírja, hogy hol zavarná a szőr.

2017. nov. 7. 13:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Hónalj, láb, nemi szerv.

Meg amúgy szerintem alap a szemöldök meg a bajusz ha van neki :D

2017. nov. 7. 13:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Hónalj,láb szerintem alap,nemiszerv környékét is szőrtelen szeretem,de utóbbinál például ha hangulatban vagyunk,a szőr se fog visszatartani.

Karon abszolút nem zavar, ha a derekán vannak kis pihék azt pedig kifejezetten még vonzónak is tudom találni.

2017. nov. 7. 15:12
 19/23 anonim ***** válasza:
Én se tudom, miért pontoztak le sokan. Főleg az elején, az első olvasóknál/válaszolóknál van ez mindig, azóta már egy kicsit kúszott feljebb a százalék. Pedig direkt írtam, hogy én is szőrtelenítek mindenhol a hajamat meg a szemöldökömet leszámítva. Szóval nem arról van szó, hogy én lusta meg igénytelen vagyok, de azt elvárom, hogy mások topformában és frissen borotváltak legyenek állandóan.
2017. nov. 7. 16:28
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

Én nem borotválkozok mindenhol.Szedem a nemi szervnél és a hónaljamat meg a pocakomnál,de se a karom se a lábam.A kutyát nem érdekli ,nincs olyan funciója hogy borotválkozni kellene.Soha senki nem nyúl úgy a lábamhoz.A partnereket megkérdeztem hogy zavarja e őket.Akit zavart annál borotváltam a lábam akit nem zavart annál nem.Ettől nem vagyok igénytelen mert hú nem szedem a szőrt a lábamon.Kit érdekel,nem abba szeretnek bele.

Le lehet pontozni de nekem ez a véleményem.

2017. nov. 7. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!