Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szőrtelenítsen a lányom?

Hogyan szőrtelenítsen a lányom?

Figyelt kérdés
Van egy 9 éves lányom, aki szőrteleníteni akarja a karját, lábát és a hónalját. Mivel csináljuk? Elég erős sötét szőrök. Én magamat borotválom, neki is jó lesz ez?

2015. aug. 21. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
9 évesen?:O
2015. aug. 21. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Jó a borotva, esetleg vehetsz neki egy elektromos női borotvát, azzal tuti nem tudja magát megvágni.

(Ha 9 évesen erősen szőrös egy lány, hagy szőrtelenítsen már. A gyerekek gonoszak, keményen piszkálják egymást ilyen dolgok miatt.)

2015. aug. 21. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ha erős szőre van, akkor nem biztos hogy jó megoldás a borotva. Inkább keressetek egy kozmetikust, és gyantáztassátok le, később vehettek otthonra is gyantázó készletet hogy ne kelljen mindig kozmetikusra költeni.
2015. aug. 21. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha kemény, belevaló kiscsaj, akkor gyanta kozmetikusnál akár, de figyeljetek nagyon, hogy biztosan higénikus e, ha nem akartok akkor meg cukorgyanta otthonra, (nem vett, otthon készített) A kemény változat még vicces is, lehet gyúrkálni, pikk pakk kész van és még vicces is volt:) Amúgy az is megoldás, hogy most amíg még ennyire kicsi borotváljátok, aztán 2-3 év múlva mehet a gyanta, hogy gyengüljön a szőre.
2015. aug. 21. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se borotvát használjon, ha erős a szőr. Gyanta vagy epilátor, de szerintem is vidd el kozmetikushoz.
2015. aug. 21. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
én emlékszem gyerekkoromba anya elvitt a kozmetikushoz,és nem volt jó,nagyon fájt,és allergiás a bőröm rá,szóval nem hiszem,hogy egy 9 évesnek az a kiznás kéne.A borotvától nem erősödik a szőr,az tévhit.Annyi vele a macera,hogy sürün kell csinálni.
2015. aug. 21. 17:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Találtam házi cukorgyanta receptet kipróbáltuk, de nagyon fájt szegénynek ezért leborotváltuk, a végét már egyedül csinálta és elég jól ment neki:D
2015. aug. 21. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem anya krémmel szedte le a lábamról,karomról a szőrt 9 éves koromban,de kaptam tőle borotvát is,amivel a hónaljamról,lábujjaimról magamnak is le tudtam borotválni.
2015. aug. 22. 15:15
 9/9 anonim válasza:

Vannak szőrtelenítő krémek amit fel kell kenni, majd várni 5-10-15 percet (a szőr erősségétől függően) és utána a krémhez lévő spatulával leszedni.

Egyeltalán nem fáj, bár előtte érdemes egy kis részen tesztelni, hogy nem e érzékeny rá a bőre.

2015. aug. 22. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!