Engednéd 12 éves lányodnak hogy szőrtelenítsen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 16:00
2/11 anonim válasza:
Attól függ.
Hogy alapból milyen típus, mert ha szőrösebb típius akkor igen, ha csak kis pihe szőke szőrei vannak akkor nem
3/11 anonim válasza:
Inkább mint hogy szõrgombócnak csùfolják ès tönkretegyèk a lelkèt egy èletre. A 12 èves menõ csitrik gonoszak.
4/11 anonim válasza:
rengeteg ilyen kérdés van. olvasd el azokat. de 1-2 kivételt leszámítva mindenki azt mondja, hogy engedd. nem csak mert csúfolják a lányod, hanem a komolyabb kérdésekben sem fog hozzád fordulni, ha ilyen pitiáner dologban se leszel a segítségére. próbáljátok megtalálni a legmegfelelőbb módszert, esetleg kozmetikussal gyantáztatni
5/11 anonim válasza:
ez alapvető, persze, hogy engedném
6/11 anonim válasza:
Ha kényelmetlenül érzi magát miatta, akkor igen.
Vidd el kozmatikushoz legyantáztatni esetleg, bár ebbe nem szólok bele.
7/11 anonim válasza:
tök mind1 mennyi idős ,ha szőrösösdik akkor alap,hogy le akarja szedni pl szomszéd kislánynak olyan dús a szemöldöke és középen össze is van nőve ő 10 éves de középről kitépi az anyja ,hogy később ne legyen nagyon szőrös neki
8/11 anonim válasza:
Nekem engedték. Én is engedném.
9/11 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a gyors válaszokat én a lány vagyok :)
mediterrán a bőröm és sötét színű a szőröm,viszont fél és egy centis szóval elég gáz :S
anyukám meg szigorú pedig jó a kapcsolatunk de nem merem megkérdezni :/
lassan ott fogunk szerintem tartani hogy a tudta nélkül fogok dolgokat megtenni...
2013. jún. 23. 17:35
10/11 anonim válasza:
Szia!Ugyanez a bajom nekem is,nem merem megbeszélni anyával,de most eldöntöttem,hogy inkább elmondom,mit titokban csináljam,mert már nagyon gáz így.14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!