Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok, mit csináljak a 6...

Fodrászok, mit csináljak a 6 éves lányom hajával ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Vékony szálú de sok haja van, folyamatosan halántéktól halántékig az arca körvonalát körülvevő babahajakkal. Egyfolytában nő neki, pici korában azt hittem egyszer "elfogy" ne nem.

Kisebb korában volt bob meg kleopátra frizuja frufruval,aztán gondoltam összenövesztem a frufrut a többivel, igy egyforma hosszu lett de sose áll neki sehogy.

Egyetlen módon jó ha a fejtetőre csinálok egybecopfot neki, hogy az összes haja egy copfban legyen.

De lyankor is a babahajak alöl meg homloknál állnka minden felé de igy ne zavaró.

Minden már frizura rendezetlen hatást kelt gyakorlatilag 10 perc alatt. Hajpánt meg csatolás, akkor több kisebb guival hátrafogva tincsekben, sehogy nem az igzai.

Tudok fonni, iszponyat klaasz frizurákat csináltam neki mindig, most befonni sem tudom mert nem áll sehogy.

Tipp??? Ötlet???

2014. jan. 11. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

ezt.

2014. jan. 11. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:

A kislány szereti a hosszú hajat és az ezzel járó többlet macerát?

Fodrász vagyok, és mindig azt tanácsolom a szülőknek, hogy akkor hagyják hosszúra a kislányuk haját, ha tudják kezelni, ha a gyerek is tud vele bánni, nem lesz kócos öt perc múlva, nem kell állandóan elgumizni (nagyon árthat a hajnak), nincs sírás mosáskor vagy a reggeli fésülködéskor, nem rasztásodik be, ha előző elmarad (láttam sajnos ilyet is)...Kamasz korukban úgyis mindegyikük növeszti a haját, viszont akkor már tudják kezelni is.

2014. jan. 11. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:

imád szépitkezni

nem lesz neki razstás dehogy, hát hogy hagynám már hogy az legyen :) Reggel este fésüljük, én is csinálom neki, meg is magának,nincs vele gondunk amugy csak emigy

:)

nekem rendezetlennek tünik

2014. jan. 11. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok fodrász, de voltam 6 éves kislány ilyen hajjal. A legjobb, amit ajánlok, hogyha a lányodnak így megfelel, akkor ne problémázz rajta te se.

Ugyan anyukám hálistennek nem aggódott rajta ennyit, de az óvónők folyton fésülgettek (hiába, 5 perc után ugyanúgy állt), meg beszóltak miatta. Szörnyen zavart, utáltam, és elég sokáig nem tudtam elfogadni a hajam - pedig így 24 évesen azt hiszem kijelenthetem, hogy amíg meg nem kopaszodom, a hajam ilyen marad.

Hiába vasalgattam, kentem rá mindenféle pakolást, levágtam a pici hajakat, próbáltam megzabolázni hajlakkal, hajhabbal, vax, zselé, minden. Semmi nem használ.

De van, akinek kifejezetten bejön így. Sőt, szerintem egy kislányon sokkal aranyosabb, mint egy szigorúan belőtt frizura. Befonhatod, nem hiszem, hogy annyira vészes lenne.

De kérlek ne próbáld meg azt az érzést kelteni benne, hogy amit a természettől kapott, az nem elég jó. Később még bánni fogod.

Ha pedig a kislányodat is zavarja, akkor olló. Egy életre az sem oldja meg a problémát, de legalább addig sincs vele gond. :D

2014. jan. 11. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok fodrász, de 30 évesen is tele van a hajam baba-hajakkal, amik a gravitációnak ellenállva állnak, bármit is teszek vele, nekem hosszú a hajam, így a ha megnőnek a hajszálak, akkor már lehúzzák egymást, de ez ilyen és kész, nincs az a vasalás és beszárítás, ami segítene. Szerintem se aggódj ezen, copf vagy frufru, a lényeg, hogy ne zavarja gyereket.
2014. jan. 11. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért vannak ezek a hajak, mert az körül nem nőnek meg olyan hosszúra, mint a fej többi részén, így mindig kihullanak még viszonylag röviden, és folyamatosan nőnek vissza. Nekem mindenhol kiáll a hajam össze-vissza, erős szálú is, mindig simítgatom a kezemmel le, de egyszerűen ilyen. Van, hogy a fejem tetején egész új tincsek kunkorodnak ki, mikor kontyban van a hajam. Már megszoktam, nem annyira zavar. Szerintem egy pici lányt még kevésbé zavar, én nem foglalkoznék vele.
2014. jan. 12. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!