Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Erre van esély?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre van esély?

Figyelt kérdés
Arra,hogy egy leszbikus lány egyszerre aszexuális is es így akar kapcsolatot? Ilyen van?

2017. okt. 31. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
nem hinném
2017. okt. 31. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Van, aki a saját neméhez vonzódva nem igen akar kapcsolatot. Szerintem akkor lenne asszexuális egy leszbikus lány, ha csak nézné a nőket és ábrándoz a róluk, de nem ismeri és vállalja fel maga előtt sem, hogy nőt akar. Így hát férfival egyérteműen nem jön össze, nővel meg azért, mert fél. Ismertem egy ilyen nőt.
2017. okt. 31. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Aszexuális az aki nem kívánja a szexet. Leszbikus az a nő aki csak a saját nemét kívánja szexuálisan. Ezzel megválaszoltam a kérdésed?
2017. okt. 31. 11:30
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Nem nem válaszoktad. Egy néhány éve beszélgettem talán innen az oldalról pár emberrel (mikor még lehetett). A lány maga azt vallotta,hogy szereti a nőket (szerelmes beléjük) de testi kapcsolatot nem akart egyik nemmel sem,pusztán az érzelmeket. Arra voltam kíváncsi,hogy ez mennyire gyakori jelenség.
2017. okt. 31. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Aszexuális homoromantikus. Attól mégy hogy aszex (a szexet nem kívánja másik emberrel) romantikusan még vinzódhat akárkihez.
2017. okt. 31. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Az elég gyakori, hogy valaki aszex viszont romantikusan vonzódik v.melyik nemhez. Az azonos nemhez való vonzódás nemtom mennyire gyakori.
2017. okt. 31. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyilván ez is 10% körül lesz.

Mivel aszexuális sincs sok, ezért elég ritka.

2017. okt. 31. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!