Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan leszbikus társkereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan leszbikus társkereső oldal ami aktív, és ahol lenne esély az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
20L

2017. okt. 7. 13:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Pinkvanilla

Nekem bevált.

18/bi

2017. okt. 7. 13:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Mostanság már itt is ki lehet fogni egész normális emberkéket
2017. okt. 7. 16:26
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
Nem unjátok még ezeket a hülye társkeresős kerdéseket? Beírjátok a google-be, "leszbikus társkeresők" és kiadja az összeset,lehet válogatni.Attól, hogy 2 naponta megkérdezitek nem lesznek újabb társkeresők és a meglévők sem lesznek aktívabbak.
2017. okt. 7. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én sweetcandy-n ismertem meg a páromat akivel azóta lassan 2 éve együtt vagyunk.

másrészt.

előző hozzászólók, akik beszóltak erre a kérdésre:

szerintetek miért írta ki? az adminok leszedik a kérdését ha nem így írja ki, (hanem pl: Sziasztok leszbikus lány vagyok 20 éves és ismerkednék írjatok!) (na ezt egyből törölnék) de gondolom privátba várja az üziket :D lehet már kapott is néhányat :)

nem hiszem, hogy olyan buta ez a lány, mint hiszitek :)

2017. okt. 9. 08:10
 5/12 anonim válasza:

Nekem se sikerült még olyan társkeresőt találni,ahol valós lányok vannak..Mindegyik fiú volt...

Én is szívesen venném akár innen is a megkeresést.

Én Kecskeméthez közel lakom.

Viszont telefonos beszélgetés elengedhetetlen,hogy tudjuk valóban egymással ismerkedünk.

25 BI/L

2017. okt. 11. 13:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem most töröltek pont a topikomat .. tegnap este nyitottam hogy ismerkedjunk adott időpontban valami étteremben vagy sörözőben ...( személyes ismerkedés előnye , nem net mögé bújva ...), Sztem jó ötlet , de rögtön töröltek ...

40L

2017. okt. 11. 17:54
 7/12 anonim ***** válasza:

hát mivel nem ez az oldal funkciója :D

képzeljétek csak el, ha ezeket nem törölnék és az emberek a gyakorikérdéseken ismerkednének. mindenütt ilyen kérdések lennének a leszbikus kategóriában.:

Sziasztok! 23 éves leszbikus lány ismerkedne vele egykorú (vagyis 4 fel 4 le években,) lányokkal.

ezután kieglszítésként a kicsi kis rublikában hozzátenné, milyen magas haja színe testalkata ruházata stílusa stb SŐT még kép is lenne belinkelve xD

ÉS minden kérdés így festene.

szerintem akkor ezzel megszűnne az oldal funkciója és például az olyan kérdések, hogy hogyan jegyezzem el a páromat? magamnak is vegyek gyűrűt vagy hová vigyem el hogyan tegyem ezt az egészet? tehát a fontosabb kérdések (hiszen magyarországon meg máshol sem adnak még nagyon olyan sorozatokat stb a tv ben ahonnan megtanulhatna az ember lényként lányt kérni :D) na ezek a fontosabb kérdések semmiféle figyelmet nem kapnának onnantól. és Valóban társkereső lenne az oldal :D

2017. okt. 12. 07:45
 8/12 anonim ***** válasza:

viszont az is biztos, hogy az oldal szerkezete viszont tökéletes lenne egy társkeresőhöz.

kategóriák lennének. ezen belül pedig hírdetések saját magunkról. és ha nem érkezik elég érdeklődő, akkor a lista elejére kitesszük a kiemelés címszóval 1 nap mulva :D

szerintem teljesen jól működne. xD

2017. okt. 12. 07:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Szívesen ismerkednék, aki szeretne beszélgetni írjon nyugodtan!:)

22L

2017. okt. 12. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:
sweetcandy, pinkvanilla, badoo esetleg?
2017. okt. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!