Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy meleg lányok társkeresőkön sem vállalják magukat?

Figyelt kérdés

Pár napja Ausztriában voltam és unalmas fél órámban tindereztem. Hihetetlen volt számomra, hogy mennyi gyönyörű nőt láttam. Az itthoni társkeresőkön viszont alig lehet látni nőiesebb lányokat. Pedig azért itt is vannak.

Mi lehet az oka? Az emberek nem merik vállalni magukat?

Mit tapasztaltok akár magatokon is.(?)

2017. szept. 30. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint azért nem regisztálok tinderre, mert félek attól, hogy egy ismerős megtalál.
2017. szept. 30. 19:50
 2/6 A kérdező kommentje:
De tinderen csak akkor talál rád ismerős ha ő is nőt keres. 🤔
2017. szept. 30. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem feltétlen igaz, ugyanis nálunk az osztályban a lányok sokszor poénból beírják, hogy lányokat keresnek majd nevetnek a kiadott embereken.. Ha engem így lepleznének le én beleőrülnék... Na de ez csak az én történetem arra miért nem vállalom fel magam..
2017. szept. 30. 22:29
 4/6 anonim válasza:
3. Valaszt adom, utána te lennel a vicc targya. Kezdjük ott h tinderen vagy, utána meg le buknal hogy nem vagy hetero . Nálunk a suliba sokan fent vannak de mindenki csak hulyesegbol, meg rohignek másokon hogy hogy néznek ki. Szanalmasak tudom, én ezt az egeszet nem ajánlom.
2017. okt. 2. 02:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

ez MO. ez a mi országunk és így áll a meleg ügy. ja és az emberek gondolkodása az egészről.

21 vagyok. lány. és gimiben az egész életemet tönkretették mert csupán csak sejtették, hogy leszbikus vagyok...

szóval ezért.

valamint aki faluban, kisvárosban lakik annál anyu apu nagyi nagyapa fülébe jut hamar a dolog. pláne mert nálunk kis hazánkban ez ilyen szájtátós racsodálkozásos kibeszélős pletykálós hír. a legzaftosabb fajtából. amin nem hetekig, inkább hónapokig elrágódnak. de még utána is eljátszanak a lerágott csonttal.

ja és ezután sincs vége. az a kis. "nézd már ki van ott" mindig megmarad, mintha leprás lennél.

ha meg fogod is a választottad kezét. na az már kőkeményen polgárpukkasztás. :)

hát ez a helyzet.

a 4 fal között és legjobb barik előtt oké. am meg... ha le tudod szarni, és a képükbe tudsz röhögni, valamint apu anyu nagyi nagyapa se bánja a dolgot, akkor szerencsés a helyzeted. :D

minden más esetben szenvedés a köbön.

2 éve vagyok együtt a barátnőmmel és fél éve együtt lakunk... de az utcán még mindíg nem fogom a kezét. max sötétben. vagy télen a zsebében van a kezem :D

tudom elkanyarodtam a témától, de emiatt nem fogja magát kitenni senki még kevésbé ismert társkeresőkre sem. :D

egyébként perivibe lehet írni nem bánom, de ide is visszanézek majd olykor, ha valakinek vitázni lenne kedve :D

(itt most ne a veszekedésre gondoljatok. tudjátok, a vita két eltérő véleményű ember próbálja meggyőzni a másikat a maga igazáról. és a vitának jobb esetben kompromisszum a vége. vagy az egyik fél teljes mértékben meggyőzi vitapartnerét :D)

nu ennyi :D

2017. okt. 5. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Írta egy csaj még régebben valamelyik kérdés alá hogy már nagyon sok országban volt melegbárban, és azt mondta sokkal több a nőies lány, mint itthon.

Igaz ez nem online ismerkedés, de érdekes.

És kérdező, igazad van, alig vannak itt nőcis nők ami elszomorító...volt olyan lány aki nőiesnek állította be magát, Én meg csak nézem...háááát ha Ő nőies, akkor itt elég szubjektív vélemények vannak a nőiesség fogalmáról XD

2017. okt. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!