Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus és biszex lányok, valaki közületek szeretne az USAban vagy Kanadában élni?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és engem vonz Amerika, bár láthatnám :)
Ti mit néznétek meg? Én főleg Vencouvert Kanadában :)
De oly sok mindent még...gondoltam beszélgethetnénk erről aki vevő rá!
2017. szept. 21. 12:21
1/13 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok sem biszexuális, sem lány, de éltem ott. És a város neve Vancouver. Szép hely.
2/13 A kérdező kommentje:
Klassz, mesélhetnél róla! :)
2017. szept. 21. 13:23
3/13 anonim válasza:
És hogy függ össze a szexuális beállitottsággal, az hogy valaki hol akar élni????
4/13 anonim válasza:
Én szeretnék , elsősorban a nyugati parton, Los Angeles az álom hely, de az egész kontinenst be akarom utazni, szóval Kanada is tervben van.:D
5/13 A kérdező kommentje:
Én leszbikus vagyok, és csak érdekel van e itt rajtam kívül hasonló beállítottságú lány akinek hasonló álmai vannak...
2017. szept. 21. 14:15
6/13 anonim válasza:
Jártam ott és szimpatikus hely, szerintem még vissza fog sodorni oda az élet.
23/l/l
7/13 anonim válasza:
Én Amerikába mennék el agyon szívesen, élni, dolgozni is.
L
8/13 A kérdező kommentje:
6# Pontosan hol jártál, mesélnél nekem róla?
2017. szept. 22. 07:40
9/13 anonim válasza:
Hatodik, nekem is mesélhetnél róla
10/13 anonim válasza:
Teljesen heteró pasi vagyok és szeretnék Kanadában élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!