Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik közületek átéltek már egy szakítást, hogy éltétek túl a "kritikus" időszakot?
Az ágyától az ajtajáig és bumm kint is vagy. Nekem sosem volt megterhelő egy szakítás, másnap már mással voltam vagy még aznap.
23L
Én már a 11. hónapban járok ezzel a dologgal kapcsolatban...
Most már azt mondom, hogy úgy ahogy stabilizálódott a dolog, de az elején én is iszonyatosan megszenvedtem, pokol volt... Én is úgy éreztem, hogy minden nap vissza esek. De mi rángatjuk vissza magunkat ebbe az az igazság :/
Én is szívesen meghallgatlak ha gondolod!
27/L
Nem is allhatna hozzam kozelebb a tema. Az egesz eletemet megvaltoztatta az elso baratnom es az O elvesztese.. Nagyon sokaig en is vissza-visszaestem, de mindennek most mar 5+ eve, es ma mar stabilan, buszken gondolok vissza.. Persze, a szeretet es az az erzes sosem mulik el teljesen.. Irj nyugodtan! :)
24/L
Kek Vonalat hivd, nekik a meghallgatas a feladatuk.
Uj kapcsolat feledteti valamennyire.
Hogy eltem tul? Lefoglaltam magam tanulassal, munkaval, konyvekkel, baratokkal, filmekkel, utazassal, kreativ hobbikkal.
Átérzem. :) De hidd el túl leszel rajta, még ha most kilátástalannak is látszik a helyzet. Légy erős, ismerkedj! :)
Ha gondolod nekem leírhatod a bánatod!
26L/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!