Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus és biszex lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus és biszex lányok, valaki közületek szeretne az USAban vagy Kanadában élni?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és engem vonz Amerika, bár láthatnám :)

Ti mit néznétek meg? Én főleg Vencouvert Kanadában :)

De oly sok mindent még...gondoltam beszélgethetnénk erről aki vevő rá!

2017. szept. 21. 12:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Usában rohadtul nem. Arcátlanul kizsákmányolják a munkaerőt, az emberek az interneten könyörögnek az életükért mert pocsék az egészségügy, az oktatás megfizethetetlenül drága és a minősége egy vicc, annyi fegyveres utcai balhé van mint egy harmadik világbeli országban, és a lgbt jogok terén is volt jópár megkérdőjelezhető dolog arrafelé. Még nyaralni se.

Kanada egy fokkal jobb, de azért azt se idealizáljuk. Ha lenne megbízható szociális hálóm pl. a családom fele arrafelé, akkor elgondolkoznék rajta, de annyira nem vonzz.

2017. szept. 22. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Hú én imádom mindkettőt. Montréal és Torontó az a hely, ami miatt keményen tanulom az angolt. Ha nem is élhetnék ott, mert nem engedik avagy sok vele a macera, nyaralni vagy elutazni mindenképp szeretnék oda. Az USA kicsit könnyebben megvalósítható, ott is mindenfelé elmennék. Néha nyavalygok, bár oda születtem volna, attól eltekintve, hogy amúgy szeretem az életemet :) 17/l/l
2017. szept. 24. 15:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Kívánom mindkettőnknek hogy sikerüljön valami, engem nem köt ide igazán semmi szerencsére, szívesen mennék :)
2017. szept. 24. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!