Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ezek után hogy tűrjem meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után hogy tűrjem meg a barátnőm anyját a házban?

Figyelt kérdés
A barátnőm szülei nagyon gonoszan viselkedtek, mikor elmondta nekik, hogy leszbikus.Kitagadták,ahol érték lehordták,bántották.Otthonról is kitiltották, szerncsére már külön élt tőlük ekkor. Nemrég balesetük volt, az apja meghalt, az anyja túlélte. A párom amint megtudta rohant a kórházba, intézte az apja temetését, az anyjához naponta bejár, ápolja, mindett vett amire szüksége van. A jövőhéten kiengedik, és nálunk fog lábadozni, hogy legyen aki ápolja.Megbeszéltük, belementem, hogy ide jöjjön, de azért dühít, hogy amikor nem volt szüksége rá, kitagadta és meghurcolta a saját lányát,most meg bezzeg jó. Amúgy nem zavarna ha itt lenne, nem sajnálok tőle semmit, de így, hogy láttam mennyire rosszul esik a páromnak, hogy igy bánnak vele a saját szülei,és mennyit sírt miattuk nehéz lesz megállni,hogy ne olvassak be neki.

2017. okt. 23. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják,hogy karma... vagy univerzum vagy sors vagy visszakapta az élettől és egyéb kifejezések. Figyelj,annak a nőnek meghalt a férje,akit szeretett. Ennél nagyobb büntetést nem is kaphatott. Szerintem inkább erre gondolj,de pluszban ne bántsd. Nincs értelme. Ő a most "bünhődik".
2017. okt. 23. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes dolog ez... Egy szülőnek mindig nagy trauma, ha kiderül hogy meleg a gyereke. Ilyenkor képesek mindenféle szarságot ránk kiabálni. (rólam még nem tudják) Ez nyílván fájdalmas neki is valahol, és nekünk is, hogy ezt kapjuk.

Másrészt viszont a szüleiről beszélsz! Most vesztette el a párját, aki isten tudja hány tíz éve mellette volt, plusz csak a párod édesanyja. Néha bizony alakul így az élet, de téged minősít ez, hogy nem durrogsz mikor baj van, hanem segítesz, és szerintem ezt jól is teszed, ettől leszel ember, nem pedig egy kicsinyes “ha ő nem, akkor én sem” típus!

Jól választott veled a párod!

Különben meg ha anyuka továbbra sem nyugszik, úgyis le fog lépni.

28N

2017. okt. 23. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Hat nezd levegonek a gonosz not. Mast nem tudsz tenni. Jogosan haragszol ra.
2017. okt. 23. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Legyél nagylelkű .
2017. okt. 23. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Utsó! Menj már innen!!!!

(#2)

2017. okt. 23. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
uccsó: qss
2017. okt. 23. 19:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Én nem bántom, nem teszek rá megjegyzéseket sem, de csakis a barátnőm miatt, mert látom, hogy megviselte az apja halála is(bár nem értem hogy miért) és örül annak, hogy él az anyja és hogy megint jóban vannak.Csak idegesít, hogy ilyen vastag bőr van a kedves anyuka képén, hogy régebben a férjével együtt hangoztatták, hogy hozzájuk öregkorukban se érjen egy "leszbika" keze, inkább otthonba mennek, most meg örömmel készül a leszbikáknál lakásra és jó volt minden amit a páromtól kapott. Megérdemelné, hogy a sorsara hagyjuk,menjen az otthonba,végülis nem kapna mást, csak amit magának kívánt. Sőt, eddig kijavitott másokat, akik a lányának nevezték a párom, hogy "ez" nem a lánya, most meg nyugodtan mondja, hogy "itt a lányom". És ha a párom volt beteg, hiába üzengetett nekik, hogy legalább látogassák meg, nyíltan megmondták, hogy fellőlük bármi lehet vele, nem érdekli őket. Nehéz lesz együtt élni egy ilyen pofátlan kígyóval és még jópofit is vágni hozzá.
2017. okt. 23. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű , hogy a baleset és a halál közelsége ( férje meghalt , ő is meghalhatott volna ) megváltoztatta az álláspontját .

Próbálj meg felülemelkedni rajta .

És nagyon nagyot nosz a párod szemében is .

2017. okt. 23. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogyan alakultak a dolgok, kérdező? Megtűrted a barátnőd anyját a házban?
2021. szept. 27. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!