Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen már, hogy a haverom hülyéz le, mert nem dugtam meg az anyját és a húgát amikor lehetőségem lett volna rá?
Ő az a tipikus azzal dug akivel csak lehet típus, de azért valamennyire tiszteli is a nőket.
Én nem varrok le minden szembejövő csajt akit le lehetne, nem érzem életcélnak, mint ő.
Erre lehülyéz, hogy nem mentem bele az anyjával és húgával, amíg a húgának nem volt pasija.
A sztoriban a legdurvább, hogy ezt úgy mondta nekem miközben az anyja és a húga ott álltak mellettünk és ők kb bólogattak is :D
Én meg csak pislogtam, hogy mi van.
#1:
az anyja mondjuk úgy Stifler mamája :D
50-es létére jobban megnézik, mint a mai 20-asokat
ezt értsd úgy, hogy azt hittem először a húga az amikor megláttam, de mondom nem lehet a húga, inkább a nővére, aztán kiderült, hogy az anyja :D
fiatalos külsőre belsőre egyaránt, pörgős mosolygós, nem néz ki annak a tipikus 50-es nőnek :D
genetika miatt meg elég fiatalos a bőre, sportol is így nincs is eltunyulva
a haverom anyja, azért csak nem gondolok arra, hogy levarrjam
a húgát szintén nem terveztem
erre egyszer hülyéskedtek velem (legalábbis én azt hittem :D), hogy amíg várom haveromat, "addig üssük el hasznosan az időt"
nyári öltözetben voltak, abból is az otthoniban
a húgán fehér póló, meg gondolom bugyi, de majd kibökte a szemem az álló mellbimbója
én meg teljesen higgadt voltam, szép látvány, de a haverom anyja és húga
aztán a haverom beoltott, hogy milyen hülye vagyok egy ilyen lehetőséget kihagyni, "ritkán van ilyen, ezzel élni kell"
Ez eleve hogy merült fel...bárkiben?
Jesszus, a világ megérett a pusztulásra.
#5:
épp munkahelyen ülök, de nem lenne rossz visszamenni a suliba :D
mondjuk nem anyámmal élek, szóval majd felhívom megkérdezem, lehet letaglózom :D mondjuk érti a poént
#6:
gondolj bele ott vannak mind3-an és én vagyok a hülye :D
Valószínűleg csak hulyitettek, nem kell mindent szo szerint venni
Húzzák csak az agyad
#9:
ha látnád az anyját max 30-nak mondanád, de inkább 25-nek
elég sima bőre van és a viselkedése hangja is elég fiatalos
a húga sem 12 éves :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!