Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az milyen már, hogy a haverom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen már, hogy a haverom hülyéz le, mert nem dugtam meg az anyját és a húgát amikor lehetőségem lett volna rá?

Figyelt kérdés

Ő az a tipikus azzal dug akivel csak lehet típus, de azért valamennyire tiszteli is a nőket.

Én nem varrok le minden szembejövő csajt akit le lehetne, nem érzem életcélnak, mint ő.

Erre lehülyéz, hogy nem mentem bele az anyjával és húgával, amíg a húgának nem volt pasija.

A sztoriban a legdurvább, hogy ezt úgy mondta nekem miközben az anyja és a húga ott álltak mellettünk és ők kb bólogattak is :D

Én meg csak pislogtam, hogy mi van.

2017. aug. 24. 08:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
XD ez igaz vagy nem? Az anyjaval minek kellett volna lenned meg a hugaval is?
2017. aug. 24. 08:59
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
Adsz elérhetőségét hozzájuk? :D
2017. aug. 24. 09:01
 3/21 anonim ***** válasza:
36%
Meg fogsz lepődni, de igaza van neki. De előbb ismerd meg akit megkúrogatsz hogy milyen személyiség... mert lehet lesz több alkalom is... én a helyedbe, léptem volna. Ilyeneket nem szabad kihagyni, mindent nőt meg kell.... amelyikre lehetőséged van, persze azért legyél igényes.
2017. aug. 24. 09:16
 4/21 A kérdező kommentje:

#1:

az anyja mondjuk úgy Stifler mamája :D

50-es létére jobban megnézik, mint a mai 20-asokat

ezt értsd úgy, hogy azt hittem először a húga az amikor megláttam, de mondom nem lehet a húga, inkább a nővére, aztán kiderült, hogy az anyja :D

fiatalos külsőre belsőre egyaránt, pörgős mosolygós, nem néz ki annak a tipikus 50-es nőnek :D

genetika miatt meg elég fiatalos a bőre, sportol is így nincs is eltunyulva

a haverom anyja, azért csak nem gondolok arra, hogy levarrjam

a húgát szintén nem terveztem

erre egyszer hülyéskedtek velem (legalábbis én azt hittem :D), hogy amíg várom haveromat, "addig üssük el hasznosan az időt"

nyári öltözetben voltak, abból is az otthoniban

a húgán fehér póló, meg gondolom bugyi, de majd kibökte a szemem az álló mellbimbója

én meg teljesen higgadt voltam, szép látvány, de a haverom anyja és húga

aztán a haverom beoltott, hogy milyen hülye vagyok egy ilyen lehetőséget kihagyni, "ritkán van ilyen, ezzel élni kell"

2017. aug. 24. 09:20
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére pont egy hét múlva tanévnyitó, addig még bírd ki valahogyan. Tanszereidet megvette már anyud?
2017. aug. 24. 09:23
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez eleve hogy merült fel...bárkiben?

Jesszus, a világ megérett a pusztulásra.

2017. aug. 24. 09:32
 7/21 A kérdező kommentje:

#5:

épp munkahelyen ülök, de nem lenne rossz visszamenni a suliba :D

mondjuk nem anyámmal élek, szóval majd felhívom megkérdezem, lehet letaglózom :D mondjuk érti a poént

#6:

gondolj bele ott vannak mind3-an és én vagyok a hülye :D

2017. aug. 24. 09:48
 8/21 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak hulyitettek, nem kell mindent szo szerint venni

Húzzák csak az agyad

2017. aug. 24. 10:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Aha, haverod anyját a haverod húgának nézted elsőre. Én meg tegnap jártamban keltemben ráizgultam egy csajra, de elszégyelltem magam, mert tíz évesnek nézett ki, mondom: nem vagyok én pedofil. De aztán megnyugodtam, mert kiderült hogy 62.
2017. aug. 24. 10:08
 10/21 A kérdező kommentje:

#9:

ha látnád az anyját max 30-nak mondanád, de inkább 25-nek

elég sima bőre van és a viselkedése hangja is elég fiatalos

a húga sem 12 éves :D

2017. aug. 24. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!