Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek a nekem tetsző lányokkal, ha van rá lehetőségem? Nem "rombolnak" az egyéjszakásak?
Helyes (nem én mondom) pasiként (32) rengeteg lánnyal lefeküdhetnék, ha akarnám. Valahogy mégis tartóztatom magam az egyéjszakásaktól -- talán legbelül "normálisabbnak" tartom, ha csak kapcsolatban van szex. Ha nincs kapcsolat, nincs szex sem.
Sajnos az a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy jó-e amit csinálok... :) mert vágyom a szexre akkor is, ha épp nem vagyok kapcsolatban....
Pedig ezt neked kell eldöntened.
Én sem tartom jónak csak úgy lefeküdni azzal, aki tetszik. Ahhoz több kell. Ezért én sem csinálom. Más, hogy a vágyaimnak igen jó lenne, de nem csak a vágyaknak élünk, én nem halok bele, ha nem fekszem le egy szép lánnyal.
De a te esetedre magadnak kell eldöntened, mit akarsz, 32 éves korodra lehet, már illet volna eldönteni.
"Helyes (nem én mondom) pasiként (32) rengeteg lánnyal lefeküdhetnék, ha akarnám"
Meg persze ha ők is akarnák...
De így?:)
32 évesen elég furcsa aggályaid vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!