Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdjek a nekem tetsző...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek a nekem tetsző lányokkal, ha van rá lehetőségem? Nem "rombolnak" az egyéjszakásak?

Figyelt kérdés

Helyes (nem én mondom) pasiként (32) rengeteg lánnyal lefeküdhetnék, ha akarnám. Valahogy mégis tartóztatom magam az egyéjszakásaktól -- talán legbelül "normálisabbnak" tartom, ha csak kapcsolatban van szex. Ha nincs kapcsolat, nincs szex sem.

Sajnos az a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy jó-e amit csinálok... :) mert vágyom a szexre akkor is, ha épp nem vagyok kapcsolatban....

2017. jún. 10. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak pillanatnyi örömet adna. Az a helyes, ahogy gondolkodsz. Nem azt mondom, hogy 1-2x nem oké, sőt jó is, de egy idő után kiégnél, mint a villanykörte.
2017. jún. 10. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Pedig ezt neked kell eldöntened.

Én sem tartom jónak csak úgy lefeküdni azzal, aki tetszik. Ahhoz több kell. Ezért én sem csinálom. Más, hogy a vágyaimnak igen jó lenne, de nem csak a vágyaknak élünk, én nem halok bele, ha nem fekszem le egy szép lánnyal.

De a te esetedre magadnak kell eldöntened, mit akarsz, 32 éves korodra lehet, már illet volna eldönteni.

2017. jún. 10. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt mar kapcsolatom ami egyejszakasbol indult.
2017. jún. 10. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:

"Helyes (nem én mondom) pasiként (32) rengeteg lánnyal lefeküdhetnék, ha akarnám"

Meg persze ha ők is akarnák...

De így?:)

32 évesen elég furcsa aggályaid vannak..

2017. aug. 19. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!