Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az milyen már, hogy a haverom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen már, hogy a haverom hülyéz le, mert nem dugtam meg az anyját és a húgát amikor lehetőségem lett volna rá?

Figyelt kérdés

Ő az a tipikus azzal dug akivel csak lehet típus, de azért valamennyire tiszteli is a nőket.

Én nem varrok le minden szembejövő csajt akit le lehetne, nem érzem életcélnak, mint ő.

Erre lehülyéz, hogy nem mentem bele az anyjával és húgával, amíg a húgának nem volt pasija.

A sztoriban a legdurvább, hogy ezt úgy mondta nekem miközben az anyja és a húga ott álltak mellettünk és ők kb bólogattak is :D

Én meg csak pislogtam, hogy mi van.

2017. aug. 24. 08:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyázz, mert még az is kiderülhet, hogy az anyja az apja, a húga meg a postás.
2017. aug. 24. 10:34
 12/21 A kérdező kommentje:

#11:

ki tudja :D

bár nekem mind1, mert nem akarok tőlük semmi olyat

2017. aug. 24. 10:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát érdekes dolog. Ha megtetted volna az anyjával szerintem bűntudatod lenne. Nekem volt ilyenben részem, aztán nem mertem a haverom szemébe nézni egy ideig. De szerintem ha kiderült volna ő nem bátorított volna hanem agyonver.
2017. aug. 24. 10:50
 14/21 anonim ***** válasza:

A hugára biztosan ráhajtottam volna főleg hogy nem volt barátja meg szép is akkor naná hogy megpróbálom. Nem hiába az a mondás: "Nézd meg az anyját, úgy vedd el a lányát"

Miért nem léptél, mennyi idős vagy? Azt írod hogy dolgozol, gondolom a húszonévés végeiben járó fickó vagy.

2017. aug. 24. 11:02
 15/21 A kérdező kommentje:

24 vagyok

a húga és az anyja is sportosabb alkatúak, nekem meg a teltebb alak jön be, szóval nem volt nehéz megállni amúgy sem

alap dolog, hogy a haverom rokonaira nem hajtok rá, főleg nem csak egy dugás erejéig

de jobban belegondolva, jobb ha nem találkozik a húgaimmal :D

2017. aug. 24. 11:54
 16/21 anonim ***** válasza:

Tényleg hülyeség volt kihagyni. Én bevállaltam volna még ellenérzésekkel is bár biztos h nem lettek volna. :D

Hol laknak amúgy? :)

30F

2017. aug. 24. 15:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Majd 20 év múlva a haverod azért fog lehülyézni, mert nem dugtad meg a lányát.
2017. aug. 24. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 p.a.p.í.r.p.ö.cs vagy.Ha mind a 3-an azt akarták hogy m.e.g.d.u.g.d őket,akkor 1 életre szóló élmény lehetett volna,amit soha nem felejtesz el,és úgy lehet ők sem. Ilyet nem lehet kihagyni.Ez az amit sztoriként mesélhetsz az unokádnak 40-50 év múlva amikor már fel sem áll. Ez olyan mint 1 nyaralás ami hozzá tesz az életedhez és talán több leszel tőle. Sok embernek van szép szexuális élménye amire szívesen gondol vissza köztük nekem is. Én biztos nem hagytam volna ki,hisz kinek ártottál volna vele? Befogadtak a családba,ennyi.
2017. aug. 24. 18:42
 19/21 A kérdező kommentje:

attól, mert szingli vagyok nem érzem, hogy végig kéne dugnom a haveri társaságot vagy ismeretleneket :D

legyek bárki szemében p u h a p ö c s, akkor sem fogom megtenni, élek a saját szabályaim, vágyaim szerint :)

2017. aug. 24. 18:57
 20/21 anonim ***** válasza:

ma 18:57

Ez egy mentegetőzés szerű önigazolás volt? :D

2017. aug. 24. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!