Zugcsikóm papíroztatnám, van lehetőség az anyját beírni az útlevelébe?
Lovam lovardában tartom és sajnos történt ami történt a csődör kirúgta a box ajtót és ennek eredménye egy kis tünemény lett.
Szeretném lepapíroztatni és mivel az anyja az én lovam, ezért szeretném ha fel lehetne tüntetni a nevét a papírjain. Van erre lehetőség? Mivel sajnos nem hivatalos fedeztetés volt.. apja nem baj ha ismeretlen, de megoldható, hogy az anyja be legyen írva?
Nem lehet. Nem tudom hol láttál ilyesmit...
A DNS vizsgálatot csak akkor csinálják meg, ha van fedjegyed, de nem lett időben chippelve a lovad, ilyenkor vagy megcsináltatod a DNS tesztet, vagy ismeretlennek azonosíttatod.
Amúgy minek? Attól hogy be van írva az anyja, nem fog többet vagy kevesebbet érni a lovad.
Uhh basszus :/ Hát akkor nem tudom mi lesz ezzel. Igazából csak örülnék, ha odalenne írva az anyja. Eladni nem áll szándékomban. :D
Persze tisztában vagyok vele. De tényleg nem direkt fedezés volt. Nem voltak képesek normálisan bezárni a csődört a boxba, és hát nyilván egyből megtalálja a sárló kancát..
Nem lesz odaírva az anyja, de attól még lehet szuper ló.
Tudod, a jó lovat nem tenyésztik, a jó ló születik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!