Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is szoktatok vadabbul szexelni?
Belefér olyasmi, hogy hajhúzás, fenékre csapás, harapdálás, nyalás közben irányítani a másikat a hajánál fogva, kikötözés, (ne adj isten fojtogatás)?
Egymásnak szoktatok esni néha, vagy csak a sima romantikus szexet kedvelitek?
Perszehogy szoktunk vadabbul szexelni, mind a ketten a barátnőmmel szeretjük a vadabb szexet, talán én egy kicsit jobban, viszont nagy szerencsém van, hogy a kedvesem mindent megtesz, hogy a kedvemben járjon :)
Kikötözés, bilincs, ostor az alap, ha durvulunk. Harapdálás teljesen beindìt, ùgyhogy gyakran alkalmazzuk szex közben. Fenékre csapás, meg a nyalás közbeni irányìtàs nem igazán vad...nem? Azt is alkalmazzuk, de szerintem az nem vad vagy durva...de ìzlések és pofonok.
Mi egyébkènt szoktunk csipiszeket, viaszt, jégkockát is alkalmazni, szerepjátékozunk stb. Kicsit feldobjuk a szexet :) engem nagyon beindìt, ha a párom ki van kötözve én pedig azt tehetek vele amit akarok. De fordìtott esetben is èlvezem :) 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!