Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ha elképesztően "éhes" vagyok és képes lennék egy nap többször szexelni, ahányszor csak lehet?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 15:33
1/12 anonim válasza:
Én nem vagyok leszbikus de a baratommal mi is napi szinten nem egyszer szexelunk szoval megnyugodhatsz :) ha van akivel es neki is jol esik akkor miert ne?
4/12 anonim válasza:
Még magamnak is ezt tartom normálisnak.
41/F
6/12 anonim válasza:
Nem baj, mi is sűrűn szoktuk.Van hogy naponta többször is.
19/LL
7/12 anonim válasza:
Ha az én farkamra ülnél naponta többször, áldott lennék, de hogy puncit szeretsz, átkozott :D
9/12 anonim válasza:
Én is van, hogy egymás után többször kívánom. Szerintem nincs ezzel baj. Sőt, izgató, hogy kívánod a másikat.
19/L
10/12 anonim válasza:
Én is napi többször kívánom és ha van barátnőm (most nincs :D ) akkor vele meg pláne ,de sajnos nehéz olyan lányt találni aki ugyanúgy sokat akarná.
Szerintem nem baj ,csak találj megfelelő partnert .
20L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!